Lifestyle

7 x de lekkerste hapjes voor oud & nieuw

7 x de lekkerste hapjes voor oud & nieuw

Tijdens de jaarwisseling moeten we onszelf natuurlijk tot twaalf uur vermaken. Dit kan bijvoorbeeld door gezellig een spelletje te spelen of een film te kijken, maar een aantal lekkere hapjes kunnen hierbij natuurlijk ook niet missen. Of er mensen langskomen of niet, van wat heerlijke hapjes houden we allemaal wel. 

Even geen inspiratie? Hieronder vind je 7 lekkere hapjes die ook nog eens heel makkelijk zijn om te maken.

1. Pizzastengels

Iets wat heel makkelijk is om te maken, zijn deze lekkere pizzastengels. Dit kun je super makkelijk maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Met dit hapje zit je ook altijd goed, want wie houdt er nou niet van pizza? Bekijk hier het recept voor de pizzastengels. 

2. Kaasvlinders 

Heb je weinig tijd maar wil je wel een lekker hapje op tafel? Dan zijn deze kaasvlinders met 2 ingrediënten de perfecte optie! Ze zijn super snel gemaakt en ook nog eens heel makkelijk. Benieuwd? Hier vind je het recept. 

3. BBQ Bites 

Ben je een echte vleesliefhebber, dan zijn deze BBQ Bites heerlijk om op tafel te zetten. Ook deze kleine bites zijn weer super makkelijk om te maken en zijn om van te smullen. Wil je weten hoe je deze BBQ Bites maakt? Bekijk dan hier het recept. 

4. Oliebollen 

De welbekende oliebollen kunnen natuurlijk niet missen in dit lijstje. Deze lekkernij kost wat meer tijd om te maken, maar dan heb je ook zeker wat! Je kunt deze natuurlijk ophalen bij de oliebollenkraam, maar wist je dat het helemaal niet zo ingewikkeld is om ze zelf te maken? Hier vind je een makkelijk recept om zelf de lekkerst oliebollen te maken. 

5. Wraprolletjes 

Iets wat je makkelijk kunt maken als een heerlijk klein hapje zijn wraprolletjes. Je kunt deze naturlijk vullen met wat je zelf lekker vindt. Bekijk hier bijvoorbeeld het recept voor wraprolletjes met pesto en kipfilet, of maak heerlijke carpaccio rolletjes met dit recept. Liever een vegetarische versie? Bekijk hier het recept voor wraprolletjes met gegrilde paprika. 

6. Mini worstenbroodjes 

Mini worstenbroodjes kunnen natuurlijk niet missen op de borreltafel, en laat het nou ook nog zo zijn dat je deze super makkelijk zelf kunt maken. Bekijk hier het recept voor lekkere mini worstenbroodjes. 

7. Appelbeignets 

Ook de klassieke appelbeignets kunnen zeker niet missen in dit lijstje! Deze heerlijke warme appel hapjes kun je heel makkelijk zelf maken. Dit deeg hoeft niet te rijzen, waardoor ze ook nog eens een stuk sneller klaar zijn dan oliebollen. Benieuwd hoe je deze maakt? Hier vind je het recept. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top