Haarverzorging

Dit zijn 3 trendy kapsels die we in 2022 gaan zien

Dit zijn 3 trendy kapsels die we in 2022 gaan zien

Tijd voor wat haarinspiratie! In 2022 komen er weer een heleboel nieuwe trends aan, van beauty tot fashion. Maar ook de haartrends mogen we natuurlijk niet vergeten. Heb je zin om in het nieuwe jaar de schaar in je haar te zetten? Dit zijn 3 trendy kapsels die we in 2022 gaan zien en waarmee je zeker de show steelt. 

 

Trendy kapsels 2022 #1 - De Shag Cut

De shag cut ken je waarschijnlijk wel van Alexa Chung. De nonchalante coupe zagen we in 2020 en 2021 ook al, maar in 2022 is het meer trendy dan ooit. Met de shag cut zie je er namelijk al snel uit als een Parisienne, met losse pony en haarlokken die stylish om je gezicht vallen. We zien deze trend vooral bij vrouwen met krullen of slag, zoals je hieronder kunt zien bij Chanel-model Mica Argañaraz. 

Trendy kapsels 2022 #2 - Bixie

Een kruising van de bob en de pixie cut, dat is de bixie. Klinkt misschien wat ingewikkeld, maar dat is het niet. Dit kapsel kun je namelijk heel makkelijk stylen,  zeker als je kort haar hebt of voor kort haar wilt gaan. Bij de bixie hou je het bovenop kort, maar wat langer aan de achterkant. 

Trendy kapsels 2022 #3 - Heel veel laagjes

Je haar op één lengte, je haar in laagjes... ieder jaar wisselen deze trends zich een beetje met elkaar af. Een van de trendy kapsels 2022? Laagjes, maar dan ook echt héél veel laagjes. Als je lang haar hebt en een beetje wilt spelen met je kapsel en hoe het staat bij de vorm van je gezicht, zijn laagjes een ideale oplossing. Kies voor laagjes in een donkerdere tint dan je eigen haar 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top