Beauty

Dit is de rainbow contouring hack die nu populair is op TikTok

Dit is de rainbow contouring hack die nu populair is op TikTok

We kenden de frozen beautyblender hack al en ook deze handige wenkbrauw beautyhacks, maar nu is er weer een nieuwe trend op TikTok. Rainbow contouring is namelijk de beautyhack waar TikTok helemaal enthousiast over is. Dit is wat je wilt weten over rainbow contouring (en hoe je het zelf kunt uitproberen!)

Rainbow contouring: dit is wat het is

Je gezicht shapen met bronzer, dat ken je waarschijnlijk wel. Rainbow contouring werkt eigenlijk niet zo heel anders. Alleen in plaats van het normale contouren, gaat rainbow contouring net even een stapje verder. Wat je nodig hebt? Concealer, een liquid blush en een bronzer. Je brengt de beautyproducten aan op strategische plekken op je gezicht. 

In de video hieronder zie je hoe het precies werkt. Je brengt eerst blush aan met een blushstick op je wang, daarna concealer en daarna blush. Vervolgens maak je een soort regenboog op je hoofd - een boogje concealer en een grotere boog blush en/of bronzer. Maak de regenbooglook af met settingspray en laat even intrekken. Daarna ga je alles inblenden, het liefst met een beautyblender. Zorg dat je dit heel goed doet, want je wilt er natuurlijk niet als een regenboog uit blijven zien. En voìla: flawless skin én een mooie natuurlijke glow.

 

Zo werkt rainbow contouring

@jacquelinekilikita

I’ll never wear foundation again tbh ##beautyinatik ##contouring ##makeuphacks

♬ Why Are There Boundaries - Fkj
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top