Fashion

Dit zijn de 5 mooiste handschoenen voor deze winter

Dit zijn de 5 mooiste handschoenen voor deze winter

We zijn inmiddels alweer aangekomen in december en dat betekent: op en top winter. Tijdens die koude maanden is dan ook niets fijner dan het hebben van warme en comfortabele handschoenen. Zeker als je dagelijks op de fiets op pad gaat, wil je wel enigzins 'warm' aankomen natuurlijk.

Toch kan het lastig zijn om een keuze te maken uit al die verschillende items. Om het wat makkelijker voor je te maken, hebben wij de 5 mooiste handschoenen voor deze winter op een rijtje gezet! 

Blauwe gebreide wanten NA-KD

Heb je zin om op te vallen deze winter? Eén ding is zeker: met deze blauwe handschoenen gaat dat gegarandeerd lukken. Ondanks dat blauw een zeer specifieke kleur is, kun je deze handschoenen combineren met verschillende kleuren. Wat dacht je van een trenchcoat in camel met deze leuke set? 


Gebreide wanten bij Na-kd.com

Bruine leren handschoenen van H&M

Ben je gek op leren handschoenen, maar wil je ze net even anders dan anders? Goed nieuws! Deze bruine handschoenen van leer hebben een kleine opening aan de bovenkant waardoor ze zeer uniek zijn. Bang dat je het alsnog koud krijgt? Maak je geen zorgen! Deze leren handschoenen houden je hoe dan ook warm. 


Leren handschoenen bij Hm.com

Teddy wanten van NA-KD

Wie houdt er nou niet van teddy coats en accessoires? Wat zijn we blij dat tegenwoordig steeds meer items van namaakbont worden gemaakt. Zo ook deze heerlijk zachte handschoenen in een teddy-look. 


Teddy wanten met imitatiebont bij Hm.com

Roze handschoenen van NA-KD

Houd jij ook zo van roze? Groot gelijk heb je! Hoe leuk om deze kleur te combineren met bijvoorbeeld een total black outfit? Maak jouw look compleet met de bijpassende roze muts en sjaal! 


Gebreide wanten bij Na-kd.com

Zwarte leren handschoenen van NA-KD

Deze zwarte leren handschoenen kunnen natuurlijk niet ontbreken in jouw wintercollectie. Doordat de handschoenen wat langer zijn dan normaal, krijg je het nóg minder snel koud. Daarnaast passen zwarte leren handschoenen bij vrijwel elke outfit. 


High Basic Gloves bij Na-kd.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top