Lifestyle

Om deze 4 redenen wil jij ook een Apple Watch hebben

Om deze 4 redenen wil jij ook een Apple Watch hebben

De tijd dat wij vrouwen alleen maar met klassieke horloges rondliepen is écht verleden tijd. Alles wordt slimmer, kleiner of juist groter. Bedrijven zitten dan ook niet stil als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Zo ook Apple. Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar de Apple Watch is hét horloge van dit moment.

Ben je benieuwd wat een Apple Watch allemaal te bieden heeft en of het wel helemaal bij jou past? Lees dan snel verder. 

 

1. Hét verlengstuk van je iPhone

Ben je soms ook (te) lang aan het zoeken naar jouw telefoon die je weer eens ergens hebt laten liggen? Herkenbaar. Gelukkig kan het een stuk makkelijker! Via een Apple Watch kun je oproepen beantwoorden, een film op pauze zetten, slimme verlichting bedienen en doorklikken naar het volgende nummer op Spotify. Eigenlijk heb je jouw iPhone niet eens meer nodig wanneer je over een Apple Watch beschikt. Ideaal, toch? En die iPhone vinden als je 'm echt even kwijt bent, is ook super handig. Je kunt namelijk een alarm laten afgaan zodat je hoort waar je telefoon ligt. 

2. Sporten wordt een stuk leuker

Als je fanatiek aan het sporten bent, wil je natuurlijk wel resultaten zien. De oplossing: een Apple Watch. Dit slimme horloge houdt namelijk alles bij, zelfs wanneer jouw iPhone niet in de buurt is. In de ‘gezondheids app’ kun je zien of je progressie hebt gemaakt en wat de statistieken zijn. Je krijgt zelfs een melding wanneer jouw hartslag te hoog is. Extra voordeel: de Apple Watch is waterbestendig.

3. Jouw personal coach

Zoals je nu weet houdt de Apple Watch allerlei gegevens bij in de gezondheids app, maar er is meer. Je kunt deze slimme digitale horloge ook wel zien als jouw personal coach. Beweeg je te weinig op een dag? Dan krijg je ieder uur een herinnering om even te gaan staan en minstens één minuut te bewegen. Erg handig voor iedereen die dagelijks achter de computer zit voor werk. Juist als je een drukke agenda hebt, kan regelmatig bewegen geen kwaad en de Apple Watch helpt je hierbij. Gezond blijven is immers super belangrijk!

4. Het prachtige design

Last but not least: het mooie design van de Apple Watch. Iets wat we natuurlijk niet mogen vergeten. Naast functionaliteit wil het oog ook wat. Het zal misschien even wennen zijn, want de Apple Watch ziet er heel anders uit dan de meeste horloges. Je kunt kiezen uit verschillende wijzerplaten, tientallen knappe bandjes en er kan zelfs een slideshow van foto’s gecreëerd worden op de display. En de kast van het horloge is ook in flink wat verschillende soorten (kleuren, materialen en groottes) verkrijgbaar. Kortom: de Apple Watch biedt oneindig veel mogelijkheden. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top