Lifestyle

6 x de leukste kerstcadeaus voor jouw hond of kat

6 x de leukste kerstcadeaus voor jouw hond of kat

We zijn altijd druk met het kerstshoppen voor familie, vrienden en andere belangrijke mensen, maar hoe leuk is het om ook iets voor je lieve huisdier onder de boom te leggen? Onze trouwe viervoeters maken onze tenslotte altijd blij met de hun begroetingen en het gezellige geknuffel. Verwen je hond of kat daarom ook een keer met iets leuks onder de boom. Wij hebben een paar ideetjes voor je!

1. Warme mand

Een lekkere warme mand zal jouw viervoeter heerlijk warm houden tijdens de koudere dagen. De meeste manden hebben een zachte pluche voering en wat hogere randen, zo kan jouw hond of kat helemaal in de mand kruipen. Voor dieren is het ook fijn als ze een eigen plekje in huis hebben, met een eigen mand zullen ze daarom erg blij zijn.


Zacht gevoerde hondenmand Scruffs Cosy bij bol.com


Beeztees Levisa Kattenmand bij bol.com

2. Mooie voerbak

Ook onze lieve huisdieren moeten eten en het is natuurlijk leuk als ze dit kunnen doen uit een mooie, gezellige voerbak. Wij vinden het zelf ook leuk als een bord er mooi uitziet, toch? Hoe leuk zijn deze gezellige voerbakken van Blond Amsterdam!


Blond Amsterdam kattenvoerbak bij bol.com


Blond Amsterdam hondenvoerbak bij bol.com

3. Leuke knuffel

Huisdieren vinden het super fijn om een knuffel als vriendje of speelmaatje te hebben. Vooral honden zien we vaak trots rondlopen met een knuffel in hun bek, dat beeld is natuurlijk niet te weerstaan. Katten zijn vaak fan van de wat kleinere knuffeltjes, hier kunnen zij makkelijker mee spelen en deze bevatten vaak ook nog kattenkruid wat zij super lekker vinden. Voor honden is een wat grotere knuffel ideaal. 


Dieren set kattenspeeltjes bij bol.com


Prival hondenknuffel bij bol.com

4. Handige drinkfontein

Een drinkfontein is super handig, niet alleen voor je huisdier, maar ook voor jezelf. Je vult de fontein namelijk heel makkelijk af en toe zelf bij, maar toch wordt je viervoeter de hele tijd voorzien van vers water door de circulatie en filters van de drinkfontein.


Lifegoods drinkfontein voor katten en honden bij bol.com

5. Speeltje met beloning

Dit speelgoed is super leuk voor jouw huisdier, maar wordt vooral veel gebruikt door katten. Door met het speeltje te spelen worden ze beloond, want alleen zo krijgen zij hun lekkere snoepje te pakken. Dit zal er voor zorgen dat jouw viervoeter lekker in beweging blijft.


Beloningsspeeltje bij bol.com

6. Leuke snuffelmat

Ook dit is een optie voor een leuk stuk speelgoed voor honden, maar kan ook gebruikt worden door katten, waarbij ze erop los kunnen snuffelen en tegelijkertijd hun beloning verdienen. Een snuffelmat ziet er ook nog eens super schattig uit en kan makkelijk dichtgevouwen worden als deze niet gebruik wordt. 


Snuffelmat hond kat speelgoed bij bol.com

 

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top