Lifestyle

10 x de leukste romantische kerst comedy's op Netflix

10 x de leukste romantische kerst comedy's op Netflix

We zijn alweer aan het einde van november beland, wat betekent dat de kerstdagen weer in aantocht zijn. Dit is de tijd van gezelligheid, met familie, vrienden en de velen lampjes en versieringen. Maar niet te vergeten, dit is ook de tijd dat we weer volop mogen genieten van alle hilarische en romantische kerstfilms (nu zonder schuldgevoel). Niks is fijner dan op de bank liggen met een kerstfilm waar je lekker bij weg kan zwijmelen.

Even geen idee welke romantische kerst comedy je moet gaan kijken? Geen zorgen! Wij hebben de leukste films voor je op een rijtje gezet.

1. Christmas Wedding Planner

Kelsey droomt ervan om een succesvolle weddingplanner te worden en is dan ook heel enthousiast als ze de bruiloft van haar nicht Emily mag regelen - nu kan ze zichzelf eindelijk bewijzen. Als alles goed lijkt te lopen, komt Connor, de ex van Emily ineens opduiken. Hij is ingehuurd als privédetective om de aanstaande man van Emily in de gaten te houden en na te trekken. Kelsey doet er alles aan om te zorgen dat de bruiloft doorgaat, dit is tenslotte haar kans om een goede bruiloft neer te zetten, aar als Connor achter een aantal dingen komt dan lijkt alles toch anders te lopen.

2. Holidate

Sloan en Jackson hebben allebei een hekel aan het vrijgezel zijn tijdens feestdagen en worden hier regelmatig mee geconfronteerd door hun familie. Nadat ze allebei een verschrikkelijke kerst achter de rug hebben, komen ze elkaar tegen in het winkelcentrum. Ze besluiten om elkaars 'holidate' te worden, wat inhoudt dat ze tijdens de feestdagen elkaars date zijn en zogenaamd een relatie hebben. Dit zorgt er natuurlijk voor dat ze elkaar leuk gaan vinden en dat er echte gevoelens ontstaan.

3. Christmas Inheritance

Ellen Langford mag het bedrijf van haar vader overnemen als hij met pensioen gaat, hij heeft echter nog wat twijfels over Ellen haar verantwoordelijkheid. Om zichzelf te bewijzen stuurt haar vader haar naar het dorpje Snow Falls, het dorp waar haar vader is opgegroeid. Ze moet daar iets afgeven, maar mag niet vertellen wie ze is. Al snel komt ze erachter wat een bijzondere mensen er in het dorp wonen en begint ze heel anders naar haar toekomst te kijken.

4. Love Hard

Schrijfster Natalie uit Los Angeles ontmoet Josh via een dating-app. Josh lijkt alles te hebben waar Natalie naar op zoek is, er is alleen één probleem: hij woont aan de andere kant van het land. Toch besluit Natalie, als verrassing, de lange reis te maken om met kerst bij Josh te zijn. Tot haar grote verbazing komt ze erachter dat Josh een heel ander persoon is en dat ze gecatfisht is. Zouden de twee toch nog voor elkaar bestemd kunnen zijn?


 

5. Operation Christmas Drop

Erica krijgt van haar baas de opdracht om een dure luchtmachtbasis op het eiland Guam te bezoeken en een reden te vinden om deze te sluiten. Hier ontmoet zij luchtmachtkapiteit en baas Andrew. Hij houdt zich bezig met Operation Christmas Drop en doet er alles aan om Erica te overtuigen hoeveel deze operatie betekent voor talloze gezinnen om ervoor te zorgen dat ze de basis niet sluit. Dit doet hij door haar bij de Christmas Drop te betrekken en al snel komt Erica erachter hoe bijzonder dit daadwerkelijk is.

6. The Knight Before Christmas

De middeleeuwse ridder Sir Cole reist tijdens de feestdagen naar het hedendaagse Ohio om een missie te voltooien. Daar komt hij wetenschapslerares Brooke tegen, zij gaat hem helpen met zijn missie. Brooke weet echter niet dat Sir Cole uit een andere tijd komt en denkt dat hij verward is door een aanrijding. Nadat Sir Cole intrekt bij Brooke, brengen de twee steeds meer tijd door en beginnen er gevoelens te ontstaan. 


 

7. Holiday In The Wild

Kate gaat alleen op haar tweede huwelijksreis naar Afrika nadat haar man haar plotseling heeft verlaten. Eenmaal aangekomen ontmoet ze piloot Derek. Onderweg naar Kate haar bestemming redden zij samen een klein weesolifantje en brengen ze hem naar het lokale olifantenweeshuis. Al snel komt Kate erachter dat ze zich helemaal thuis voelt in de omgeving en besluit ze haar vakantie te verlengen tot kerst. Maar zelfs daarna heeft ze moeite met het verlaten van het prachtige gebied en al helemaal als ze een bijzonde band met Derek krijgt. 

8. The Holiday Calender

Fotografe Abby vindt haar werk maar saai en loopt vast in haar carrière. Het liefste wil zij haar eigen bedrijf beginnen, maar hier heeft ze geen geld voor. Van haar opa krijgt Abby een houten adventkalender, deze gaat alleen niet open. Op de eerste dag van december springt het eerste deurtje open. Vanaf die dag gebeurt er iets heel raars, er komt namelijk elke dag een voorwerp uit de kalender die diezelfde dag ook in Abby's leven gebeurt. Deze kalender zou haar nog best wel eens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde. 

9. Midnight At The Magnolia

De beste vrienden Jack en Maggie zijn radiopresentatoren van hun eigen radioshow waarin ze het vooral hebben over hun eigen liefdesleven. Als de relatie van hun allebei op hetzelfde moment uit gaat, zijn ze bang dat dit ten koste gaat van hun radioshow die op het punt staat landelijk uitgezonden te worden. Ze besluiten te doen alsof ze een relatie hebben om zo hun show te redden. Maar dan beginnen ze voor elkaar te vallen en wordt hun vriendschap op het spel gezet.

10. A California Christmas

De rijke charmeur Joseph dreigt alles te verliezen en krijgt nog een laatste kans om dit te redden. Hij krijgt de opdracht om naar Californië te gaan om hier een ranch te kopen voor een nieuwe loods. Hij doet zich voor als een boerenknecht om Callie, een hardwerkende boerin met een een mooi stuk land, ervan te overtuigen het stuk land te verkopen. Dit wordt echter lastig als Joseph gevoelens dreigt te krijgen voor Callie.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top