Health

Dit zijn de beste organisatie apps voor je gezondheid en mental health

Dit zijn de beste organisatie apps voor je gezondheid en mental health

Deze beste iPhone apps voor organiseren zou je zeker op je telefoon moeten hebben om je werk en taken op orde te krijgen. Maar er zijn natuurlijk ook organisatie apps voor je gezondheid, mental health en personal training. Dit zijn volgens ons de beste iPhone apps voor je gezondheid.

Organisatie apps voor je gezondheid

8Fit

Een heerlijke minimalistische app vol work-outs en maaltijdtips, dat is 8fit. In de app kun je video's bekijken van work-outs en slaapmeditaties (ja, ook mediteren voor beginners!), maar er zijn ook video's over pilates en boksen. Ook schotelt de app je gezonde maaltijden voor, zodat je elke avond weet wat je moet eten. 

Core Club

Core Club is de app van de populaire pilatestrainer Amanda Kassar. Via haar app kun je haar lessen volgen. Van uitgebreide lessen voor een full body work-out tot korte warming up's. Als je thuis wilt sporten, is dit zeker een aanrader!

Lifesum

Wil je specifieke doelen stellen en die digitaal bijhouden? Dan is de app Lifesum iets voor jou. In deze app stel je je eigen doel in - bijvoorbeeld minder suiker eten of overgaan naar vegan eten. Daarnaast geeft de apps je tips om je gewoontes te veranderen. Ook kun je bijhouden wat je eet, je sportoefeningen loggen en checken hoeveel water je drinkt per dag.

Organisatie apps voor je mental health

Balance

Een fijne app voor meer rust en beter slapen is Balance. In deze app vol pastelkleurtjes kun je aangeven wat jou de meeste stress bezorgt. Op basis daarvan krijg je tips en oefeningen. Ook kun je aangeven hoe je je voelt en ademshalingsoefeningen doen.

Forest

Mental health betekent ook zorgen dat je gefocust aan het werk bent. Kan je niet stoppen met scrollen of de socials checken? Dan moet je Forest eens proberen. Je stelt in hoe lang je niet op je telefoon wilt gaan en als je het volhoudt, kun je een boompje planten. Hoe langer je gefocust bent, hoe groter je bos zal worden in deze app.

Headspace

Een meer algemene meditatieapp is Headspace. Misschien ken je deze app wel, want Headspace is enorm populair. Het werkt namelijk heel simpel: je doet je oordopjes in, klikt op een meditatieoefening en een zachte stem zorgt ervoor dat je rustiger wordt. Fijn na een lange werkdag!

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top