Face & Sculpting

Waarom wij weer helemaal dol zijn op blush + de fijnste en mooiste

Waarom wij weer helemaal dol zijn op blush + de fijnste en mooiste

Door alle contourhypes zijn we bijna vergeten dat het bestaat en misschien associeer jij het met te heftige appelrode wangetjes: blush. Zonde, want dit make-upproduct vinden we eigenlijk niet te missen in je beautyproducten collectie. 

Na het aanbrengen van foundation, concealer en highlighter kan je gezicht soms wat levenloos en te 'beige' lijken. Enter blush! Met een subtiel vleugje op de juiste plek - waar dit is verschilt per gezicht en ligt aan jouw voorkeuren - voelt het geheel een stuk meer naturel aan. Als je blush al een lange tijd links hebt laten liggen of nooit hebt gebruikt, dan is het zeker even het proberen waard.

Er zijn heel wat verschillende soorten blush: een mono blush, een blush met een glans, blush waarbij diverse tinten gemengd worden (ook wel met een bronzer er tussen) en een cream blush. Het is een kwestie van uitproberen van opties om te kijken wat het beste voor je werkt. Belangrijk is dat je het voorzichtig opbouwt want je wilt er immers niet als een clown uitzien.

De fijnste blushes van dit moment vind je hieronder. 

 
Beeld: Charlotte Tilbury & Lancôme
Deel dit artikel
Back to top