Nagellak

TikTok hack: een perfecte Franse manicure creëer je met deze viral tool

TikTok hack: een perfecte Franse manicure creëer je met deze viral tool

Thank god for the internet! Dankzij het wereldwijde web kunnen we tips en tricks met elkaar delen en TikTok is in 2021 hét platform waar we terecht kunnen voor beauty hacks. Zo leren we hoe wij het Farah Fawcett kapsel na kunnen maken en hoe we een optische facelift kunnen creëren. Vandaag bespreken we een nail art hack: een trendy Franse manicure in een handomdraai.

De perfecte French manicure heeft een strakke en gebogen lijn waar jij een ongelofelijke steady hand voor nodig hebt, iets wat waarschijnlijk niet het geval is tenzij jij een professional bent. Gelukkig hebben we een hack ontdekt waarmee zelfs de nail art beginner dit voor elkaar gaat krijgen. Spoiler: het werkt veel beter dan nagelstickers!

Wat je nodig hebt voor een gorgeous French manicure is een speciale siliconen nagel stempel die je gebruikt om nagellak over te brengen op de punt van je nagel.

1. Breng eerst een basecoat aan op je nagel. Smeer dan een dunne laag van jouw favoriete kleur nagellak op de stempel.

2. Druk de siliconen stempel vervolgens tegen het puntje van je nagel en zorg dat jij de stempel terugtrekt in dezelfde richting.

3. Lak je nagels met een top coat en je bent klaar! Lak je nagels de volgende dag opnieuw met een topcoat en herhaal dit weer na een paar dagen om zo lang mogelijk van jouw prachtige Franse manicure te genieten.

 

@glamourphile

##frenchtip ##jeffreybezos ##frenchtipnails ##stamping ##nailstamping ##nailtutorial ##nailstutorial ##frenchnailtutorial ##frenchnailstamping

♬ Bezos I - Bo Burnham
 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top