Beauty

Drunk in love met deze zomerse cocktail geuren van Pepe Jeans

Drunk in love met deze zomerse cocktail geuren van Pepe Jeans

We verlangen allemaal naar een zomervakantie vol met hoge temperaturen en lange avonden. Cocktails drinken op het terras, bakken in de zon en dansen tot je voeten zeer doen bij een festival. Helaas laat het weer nog even op zich wachten, maar met deze twee Pepe Jeans London parfums: Cocktail Edition kom je alvast helemaal in de stemming.

De Cocktail Edition parfums bevatten zowel een vrouwelijke als mannelijke variant – natuurlijk kan je ook het andere parfum dragen dan bedoeld is voor 'jouw sekse'. Beide flacons zijn voorzien van prismatisch glas met een ombre effect en zijn ontworpen in de vorm van een cocktailset. Het cocktailglas voor haar en de shaker voor hem.

Pepe Jeans Cocktail Edition voor haar

De kleuren van de Pepe Jeans Cocktail Edition flacon voor haar doen denken aan een prachtige zonsopkomst en evenaart de tonen van een zomerdag. De geur is een combinatie van rood fruit gemengd met ananas, cassis en bloemen. Een subtiel én lekker zoet luchtje dat perfect is voor de zomer.

Pepe Jeans Cocktail Edition for him

De Pepe Jeans Cocktail Edition voor hem is een frisse zomerse geur die niet te overheersend is. Perfect dus voor de warmere dagen. Deze cocktailshaker is een combinatie van citrus, grapefruit, droog hout en gember. Ben jij helemaal dol op Calvin Klein One Summer? Dan is dit zeker een aanrader om te geven aan jouw favoriete man. Twinning is winning they say.

Verkrijgbaar vanaf 14 juni op Douglas.nl en in Douglas winkels.

Beeld: Trendalert
Deel dit artikel
Back to top