Lifestyle

Dit zijn de series die de Trendalert redactie bingewatcht

Dit zijn de series die de Trendalert redactie bingewatcht

Heb jij al jouw favoriete series uitgekeken en ben je op zoek naar iets nieuws om te bingewatchen? We've got you covered! Wij vertellen je wat onze favoriete series zijn op Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video én HBO.

We hebben een selectie gemaakt van oudere en nieuwere series. Of je nu houdt van komedie, drama, romantiek of crime maakt niets uit want er zit (hopelijk) voor iedereen iets tussen.

Sex and the City

Sex and the City volgt het leven van vier vrouwen in New York. De serie was 6 seizoenen lang op televisie tussen 1998 en 2004. In die tijd waren vriendinnen Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte seksueel vooruitstrevend en ging het voor het eerst op televisie over masturbatie, seksspeeltjes en fetisjes. We kunnen mee genieten van de vriendschap en het leven van de vier vrouwen op het gebied van seks, relaties en werk met talloze hilarische momenten!

Waar kijken: HBO

The Bold Type

Heb jij Sex and the City al miljoenen keren gekeken? Kijk dan naar The Bold Type. De twee series hebben veel overeenkomsten die ik hier aan je uitleg.

Waar kijken: Netflix & Videoland

Luther

Ben jij dol op crimi's? Dan is Luther misschien wat voor jou. In deze serie volg je de stappen van detective Luther (gespeeld door Idris Elba) die het niet zo nauw neemt met alle regeltjes maar tegelijkertijd altijd wel binnen no time doorheeft wie de dader is. Als kijker zie je dat ook al heel snel maar dat maakt de serie er zeker niet minder spannend om!

Waar kijken: Netflix

Queen Of The South

Wie zegt dat mannen enkel aan het roer kunnen staan van een groot drugs imperium? In Queen Of The South volg je Teresa Mendoza: een Mexicaanse die dankzij haar slimme maar toch menselijke stappen aan het macht weet te verwerven in de drugs wereld. 

Waar kijken: Netflix

The Vampire Diaries

Misschien heb je in eerste instantie niet per se zin in een serie met vampiers, maar het is echt een steengoede serie. The Vampire Diaries vertelt het verhaal van broers Stefan en Damon Salvatore (geen straf om naar te kijken, als je begrijpt wat ik bedoel). Beide vampiers worden verliefd op hetzelfde meisje – Elena Gilbert – die ook nog eens woont in een stad met een bovennatuurlijke (wolven, heksen enz.) geschiedenis. Drama en spanning alom. 

Waar kijken: Amazon Prime Video

Glee

Glee is een muzikale televisieserie dit het leven volgt van een groepje high school tieners. De groep vormt aan het begin van hun schoolcarrière, onder leiding van een leraar, een koor: McKinley High’s Glee Club. De serie stipt alle mogelijke tienerdrama’s aan, maar er zitten ook onwijs veel wijze lessen in. Als ik één serie mocht kiezen die mij enigszins gevormd heeft, is het Glee.

Waar kijken: Netflix

Friends

Het is de favoriete serie van Famke en mij. Toen we erachter kwamen dat hoofdredacteur Michelle de serie niks aan vind waren wij shook. Voor degene die deze serie nog nooit hebben gekeken: het is dé ultieme feel good serie over een groepje van zes vrienden die werken en (een soort van) samenwonen in Manhattan.

Waar kijken: Netflix

Desperate Housewives

De titel omschrijft perfect waar deze serie over gaat: huisvrouwen die desperate zijn in de suburbs. De serie is een mix van drama, komedie en mysterie. De vrouwen doen alles, maar dan ook écht alles, voor hun gezinnen en ze doen zich voor als de perfecte huisvrouwen.

Waar kijken: Disney+

Younger

Younger draait om de recent gescheiden moeder - van een tienerdochter die haar eigen leven heeft - Liza. Nadat ze aangezien wordt voor een jonger iemand dan dat ze werkelijk is, besluit ze haar twenties te herleven door aan het werk te gaan bij een succesvolle uitgeverij en geeft ze de liefde een tweede kans.

Waar kijken: Videoland

Good Girls

Drie moeders belanden in wanhopige omstandigheden en riskeren hun stabiele familieleven om hun macht terug te krijgen. Op het eerste oog zijn de drie vrouwen good girls maar ondertussen bevinden ze zich in het criminele circuit. De serie geeft je zowel spannende als grappige momenten.

Waar kijken: Netflix

Beeld: Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top