Fashion

Summer ready met deze 10 fonkelende turquoise jurken

Summer ready met deze 10 fonkelende turquoise jurken

Het is geen verrassing meer dat kleuren de zomer gaan overnemen. Daarom maken we vanaf nu iedere week een shopping met de tien leukste jurken in één kleur. Want wat is er nou makkelijker dan een jurk? Je schiet er in, paar leuke schoenen erbij et voilà.

We houden ons bij dit format niet per se aan de kleuren die op dit moment trending zijn. We gaan de komende tijd elke denkbare kleur langs. Vorige keer belichtten we witte jurken en deze week is turquoise aan de beurt – een verfrissende en creatieve tint.

De kleur turquoise wordt vanuit vroeger geassocieerd met de spirituele wereld. De steen – turkoois – wordt ook vaak gebruikt voor sieraden. De kleur geeft mij ook altijd happy feelings, de vrolijkheid spat van de tint af. Het doet me voornamelijk denken aan Mama Mia en de prachtige onderwaterwereld. Daarom hebben wij de mooiste 10 turquoise jurken voor jou verzameld.

Is turquoise toch niet jouw kleur? Kom dan volgende week terug en kijk welke zomerse tint we dan behandelen. Beige, oranje, rood, paars (lila), groen, geel, blauw en roze zijn allen de revue al gepasseerd.


Nette midi-jurk met knoopjes en lovertjes bij Asos.com


Mini-jurk met gedrapeerde voorkant en aangerimpelde zijkant bij Asos.com


Lucette midi dress bij Zalando.com


Buttoned puff sleeve jacquard mini dress bij Stories.com


Marciano lange jurk crêpe bij Guess.eu


Ella tuniekjurk met ruches en print bij Debijenkorf.nl


Halflange jurk in blauw fluweel bij Asos.com


D-ring belted mini blazer dress bij Stories.com


Oversized shirt dress bij Cosstores.com


Jurk met print bij Jackyluxury.com

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top