Fashion

Summer ready met deze 10 schitterende witte jurken

Summer ready met deze 10 schitterende witte jurken

Het is geen verrassing meer dat kleuren de zomer gaan overnemen. Daarom maken we vanaf nu iedere week een shopping met de tien leukste jurken in één kleur. Want wat is er nou makkelijker dan een jurk? Je schiet er in, paar leuke schoenen erbij et voilà.

We houden ons bij dit format niet per se aan de kleuren die op dit moment trending zijn. We gaan de komende tijd elke denkbare kleur langs. Vorige keer belichtten we beige jurken en deze week is wit aan de beurt – een kalme en hemelse tint.

Wit is een super fijne tint om te dragen in de zomer. Het trekt namelijk geen warmte aan en laat me je vertellen dat dat goed een paar graden in gevoelstemperatuur kan schelen. Daarnaast komt wit ook prachtig uit wanneer jouw huid sun-kissed is. Dus kijk snel hieronder naar tien prachtige witte jurken voor deze warme dagen.

Is wit toch niet jouw tint? Kom dan volgende week terug en kijk welke zomerse kleur we dan behandelen. Oranje, rood, paars (lila), groen, geel, blauw en roze hebben allemaal de revue al gepasseerd.


Witte volumineuze maxi-jurk in wit/blauwe bloemen bij Hm.com


Mini shirt dress bij Stories.com


Organisch mini-jurk met rimpeldetail bij Na-kd.com


Floral embroidery midi dress bij Stories.com


Jurk met ceintuur bij Hm.com


Tuniekjurk met broderie en V-hals bij Debijenkorf.nl


Doorschijnende mini jurk met bloemenprint in wit bij Asos.com


Popeline jurk met ceintuur bij Mango.com


Mini-jurk wit bij Na-kd.com


Jurk met smokwerk bij Hm.com

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top