Fashion

Deze vijf trendy jurken wil jij in de zomer van 2021 dragen

Deze vijf trendy jurken wil jij in de zomer van 2021 dragen

Niks is fijner dan in de zomer een jurkje aantrekken. Met één kledingstuk ben jij zo goed als klaar en zie jij er ook nog eens put together uit. Jurken zijn lekker luchtig en het maakt niet uit of je naar kantoor gaat of een drankje doet op het terras, een fabulous dress kan altijd!

Expresswear heeft een uitgebreide collectie met onder andere super veel jurkjes van leuke merken zoals Colourful Rebel, Vero Moda en Studio Anneloes. Ze hebben veel trendy dresses en vooral de K Design jurk op nummer twee heeft een hele toffe print! Dit zijn de vijf fashionable varianten die jij wil dragen deze zomer.

1. Jurkje met stippen

Simpel maar sophisticated is een jurk met stippen. Een klassieker die jij voor altijd in kledingkast wil hebben hangen.

Lange jurk met tinny dot bij Expresswear.nl

2. Paisley Print

De paisley print is een van de prints van 2021. Het paisley motief was hot in de jaren '70 en zo'n beetje alles van dat decennium maakt dit jaar een comeback. Gucci laat zien hoe het moet!

Jurk met print bij Expresswear.nl

3. Utility jurk in neutrale kleur of aardetint

Als jij niet van prints houdt, dan kun jij kiezen voor een effen jurkje in een trendy neutrale kleur of aardetint. Dit soort kleuren passen fantastisch bij een jurk in utility stijl.

Marla linen dress bij Expresswear.nl

4. Daisy print

Dit jaar mag alles madeliefjes hebben. Ook zomerjurkjes zijn prachtig met deze print.

Midi balconette zomerjurk bij Expresswear.nl

5. Maxi-jurk met lange mouwen

De maxi-jurk met lange mouwen is hét kleedje dat jij wil dragen dit jaar. De combinatie van de lengte van de dress zelf en van de mouwen maakt deze jurk super stylish en fancy.

Flower maxi dress bij Expresswear.nl

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top