Interior

3 trends om jouw tuin zomer proof te maken in 2021

3 trends om jouw tuin zomer proof te maken in 2021

Het maakt niet uit of je een piepklein balkon, een grote tuin of iets daartussen hebt. Jouw buitenruimte verdient liefde en aandacht. Veel mensen vergeten – of verwaarlozen – hun buitenruimte en dat is doodzonde. Denk goed na welke functie jij je lustoord wilt geven en pas één van deze drie trends toe.

1. Natuurlijke materialen

Duurzame en natuurlijke materialen zoals riet, bamboe, klei en rotan behoren tot de woonaccessoires trend van 2021. Als het om buitendecoratie gaat, zullen we deze interieurtrend meenemen. Het is een geweldige manier om nog wat extra ‘natuur’ aan je tuin toe te voegen.

 

2. Een neutraal kleurenschema

Een neutraal kleurenschema is al een langere tijd een trend in, zowel voor je interieur als in de mode. Het is dan ook geen verrassing dat – nu de zomer nadert – we ook in onze tuin rust willen creëren. Natuurlijk zijn kleuren wel een leuke toevoeging. Combineren maar!

 

3. Sculpturale vormen

Ook hier geldt dat we ons binnenleven maar wat graag naar buiten verhuizen. Gekke vormen worden steeds populairder. Maak er een eye-catching item van of gooi alles door elkaar. 

 
Beeld: H&M Home
Deel dit artikel
Back to top