Fashion

Dit fantastische sustainable schoenenmerk uit Barcelona moet je kennen!

Dit fantastische sustainable schoenenmerk uit Barcelona moet je kennen!

Bij dit fantastische merk kun je geweldige schoenen scoren die ontworpen zijn in Barcelona en geproduceerd zijn in Spanje. Het merk laat zien hoe je sustainable kan zijn als e-tailer door producten pas te laten maken wanneer er behoefte voor is: on demand production. Ik heb het over ALOHAS.

Door het pre-ordersysteem voorkomt het Spaanse bedrijf zoveel mogelijk overproductie. Er zijn ook schoenen en andere accessoires dat wel al 'ready to ship' zijn. Deze zijn al eerder uitgeprobeerd en teruggestuurd of verkrijgbaar via een externe partij die ze hebben ingekocht zoals bij de Bijenkorf hier in Nederland. ALOHAS verkoopt schoenen van leer van de sustainable Leather Working Group en heeft ook vegan schoenen in de collectie.

ALOHAS is eigenlijk een schoenenmerk, maar sinds kort is hun collectie uitgebreid met toffe accessoires, mooie kledingstukken en swimwear. Dit Spaanse label is fantastisch omdat ze - naast dat ze sustainability hoog in het vaandel hebben staan - meegaan met de trends. Denk aan vierkante neuzen, koeienprint, ballerina's en strappy sandalen.

Bij de Bijenkorf hebben ze sinds kort een kleine selectie. Je kan de alle items online bewonderen en on-demand bestellen via de website. Gratis verzending binnen Europa. Yes!

 
Beeld: Alohas
Deel dit artikel
Back to top