Interior

Zo maak je van het nachtkastje het pronkstuk van je slaapkamer

Zo maak je van het nachtkastje het pronkstuk van je slaapkamer

Een nachtkastje is vaak een ondergeschoven kindje in de slaapkamer. Vaak is het een simpel en enkel praktisch ding bezaaid met stof, als het al aanwezig is. Hoog tijd om er even wat meer van te maken!

Het begint allemaal met een kastje of een bijzettafel - jawel, dat is ook een goede optie als je er niet echt iets in wil bewaren maar enkel op wilt zetten - waar je verliefd op bent. Sta erbij stil hoeveel je binnen handbereik wilt hebben als je in bed ligt en wat écht nodig is. 

Vervolgens is het tijd voor de styling. Heb je weinig ruimte om dingen op te leggen? Kies dan voor een wandlamp in plaats van eentje die op het tafeltje staat. Plaats er iets op wat dierbaar voor je is of wat iets zegt over wie jij bent. Bijvoorbeeld een fotolijstje, een mooi souvenir of een klein vaasje met droogbloemen.

Verfraai het tafeltje of kastje verder met een fijne geurkaars, een bakje om je sieraden in te bewaren of andere leuke accessoires. Maak het niet te vol want je slaapt er vlak naast en een te druk nachtkastje geeft een onrustig gevoel.

Inspiratie nodig of wil je een nieuw nachtkastje? Doe hieronder inspiratie op!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEST (@festamsterdam)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phil Cohen (@philcohen_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athena Calderone (@eyeswoon)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by k. (@kalysseanthony)

Beeld: Ferm Living & HK Living
Deel dit artikel
Back to top