Haarverzorging

7 manieren om (meer) van jouw grijze haren te gaan houden

7 manieren om (meer) van jouw grijze haren te gaan houden

De eerste grijze haren zijn altijd het ergst. We zijn gewend dat veel vrouwen hun haren verven en niet per se blij zijn met hun grijze lokken. We willen het zo lang mogelijk uitstellen en verdoezelen. Het is tijd dat wij als vrouwen trots worden op onze grijze haren en deze look gaan omarmen.

Haartrends van 2021 zijn - onder andere - je normale haar textuur naar voren laten komen én je grijze haren volledig uit te laten groeien. Het laatste is een trend die dankzij de pandemie in sneltreinvaart is gezet. Aan deze trend meedoen, heeft flink wat voordelen. Lees verder om erachter te komen hoe jij je grijze haren het beste kan verzorgen, wat de voordelen precies zijn en hoe mooi het kan staan.

1 van 7

1. Het juiste kapsel

Net als voor elk haar, je grijze manen houdt je mooi, glanzend en gezond door het goed te verzorgen en regelmatig bij te knippen. Natuurlijke grijze en witte haren kunnen jou een sophisticated uitstraling geven met het juiste kapsel. Een haircut dat goed bij jou past, zal jou er beter en jonger uit laten zien. Ga naar een kapper voor advies over de perfecte haarstijl voor jou, in plaats van iets zelf te bedenken. Een expert weet hoe jij (nóg meer) van jouw grijze haren kan gaan houden.

1 van 7
Beeld: Photo by Alexandra Tran on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top