Fashion

Comfortabel én sexy: 3 x plus-size ondergoed merken die je wilt kennen

Comfortabel én sexy: 3 x plus-size ondergoed merken die je wilt kennen

Aandacht voor plus-size en curvy pasvormen zien we gelukkig steeds meer in modeland. Niet alleen maar ouderwetse en onflatterende collecties, maar ook items die met de trends meegaan. Gelukkig zijn de fotomodellen die de items dragen ook steeds vaker écht representatief voor dit bodytype.

Waar we nog niet zoveel van zien - maar absoluut meer van willen - is comfortabele en sexy lingerie voor curvy dames. Jij ook en ben je hier echt naar op zoek? Dan zijn dit zijn drie merken waar je als plus-size lady terecht kan voor mooi ondergoed.

1. Love Stories

De gedachte achter de ontwerpen van Love Stories, is lingerie dat zich in het middelpunt bevindt tussen comfortabele sportondergoed en oncomfortabele übersexy lingerie. Ondergoed wat goed zit en waar jij je mooi en sexy in voelt. Dit lingeriemerk is perfect voor de vrouw met een grotere cupmaat. De Grand Amour lijn shop je bij de Bijenkorf.

 

Jane bralette van satijn met kant bij Bijenkorf.com

2. Savage x Fenty

Savage x Fenty is het fantastische lingerielijn van Rihanna. Het merk bestaat sinds 2018 en staat voor fearlessness, zelfverzekerdheid en inclusiviteit. Het lingeriemerk vervult de vraag naar plus-size ondergoed dat écht sexy is. Savage x Fenty is verkrijgbaar via de eigen webshop van het merk, maar ook via Zalando.

Savage x Fenty slip vanilla ice bij Zalando.com

3. Asos Curve & Plus-size

De populaire webshop ASOS is bij ons favoriet door de hoeveelheid aanbod. Bij de Britse e-tailer kun je niet alleen terecht voor trendy en plus-size kledingstukken, ASOS verkoopt ook curvy en plus-size lingerie van hun eigen merk ASOS DESIGN en andere toffe merken.

Brazilian van minimalistisch mesh met hoge taille bij ASOS.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ASOS (@asos)

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top