Fashion

Dit is waarom elke vrouw parels in haar sieradencollectie moet hebben

Dit is waarom elke vrouw parels in haar sieradencollectie moet hebben

Parels, het is een klassieker als het aankomt op sieraden. Wat je ook draagt, met parels erbij wordt het een stuk chiquer. Van de perfect ronde exemplaren tot lekker grillig gevormd: dat laatste is de afgelopen jaren een trend.

Dat parels echt niet weg te denken zijn uit de garderobe van de vrouw, om meerdere redenen, bleek afgelopen week. De kersverse vice president van de Verenigde Staten, Kamala Harris, draagt al jaren parels als ode aan haar studentenvereniging Alpha Kappa én omdat het voor haar symbool staat voor de sterke vrouw. Tijdens de inauguratie van Joe Biden als president van de VS en Kamala Harris als vice president, droeg zij vanzelfsprekend ook parels.

Maar Harris was niet de enige. Ook de first lady Jill Biden droeg parels, net als Jennifer Lopez die een optreden gaf tijdens het evenement. Bovendien waren er meer dan 400.000 vrouwen die hebben beloofd afgelopen woensdag parels te dragen voor dit mooie moment in de Amerikaanse geschiedenis.

Nog geen parels in jouw sieradencollectie? Dan wordt het hoog tijd om hier verandering in aan de brengen. Niet alleen omdat het mooi is, maar ook omdat wij het net als Kamala graag zien als symbool voor een sterke vrouw. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top