Lifestyle

Dit zijn de grootste onzekerheden van mannen

Dit zijn de grootste onzekerheden van mannen

Over de onzekerheden van vrouwen wordt best vaak gepraat en kun je best veel over lezen, maar over de onzekerheden van mannen daarentegen veel minder. Waarom eigenlijk? Het is écht niet zo dat mannen nooit onzeker zijn over iets. Integendeel, mannen zijn vaak onzekerder dan wij denken. En dat is helemaal niet erg, toch? 

Mannen houden er niet van om zich kwetsbaar op te stellen en hun onzekerheden op tafel te leggen. Maar de meeste mannen zijn helemaal niet zo hard als wij denken en hebben zeker een aantal dingen waar zij erg onzeker over zijn. Ben jij benieuwd wat deze onzekerheden zijn? Lees snel mee. 

Disclaimer: dit is een artikel waarbij we lekker aan het generaliseren zijn. Natuurlijk hebben niet 'alle' mannen last van deze onzekerheden maar een groot deel waarschijnlijk wel!

1 van 6

Werk 

Mannen vergelijken zichzelf altijd met anderen en worden daarom weleens onzeker over hun werk. Ze willen altijd 'beter' zijn dan anderen en vergelijken zichzelf ook met mannen die betere banen hebben. Deze onzekerheid gaat vaak gepaard met ouder worden en zichzelf en andere mensen altijd willen kunnen onderhouden. 

via GIPHY

1 van 6
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top