Lifestyle

5 x heerlijke recepten met Nutella

5 x heerlijke recepten met Nutella

Het liefst eten we Nutella met een lepel linea recta uit de pot. Ondanks dat dit erg ongezond is, vinden we het moeilijk om deze verleiding te weerstaan. Het is ook zó gigantisch lekker! Daarnaast zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden om te kunnen genieten van dit heerlijke bruine beleg. Van een verrukkelijke brownie tot een smeuïge chocolademousse, met Nutella zijn er eindeloos veel mogelijkheden!

Daarom hebben wij de vijf heerlijkste gerechten met Nutella als hoofdingrediënt voor jou op een rijtje gezet. Kun jij ook niet wachten om één van deze recepten uit te proberen? Lees dan snel verder!

1 van 6

Marshmallow pizza met Nutella

Voor de liefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van pizza, is hier een overheerlijke zoete variant! Wat heb je nodig: (kant-en-klare) pizzabodem, marshmallows en Nutella. Stap 1: verwarm de oven voor op 220 graden. Stap 2: smeer de pizzabodem in met een dikke laag Nutella (hoe dikker, hoe beter). Stap 3: voeg een heerlijke laag marshmallows toe. Stap 4: zet de pizza in de oven en bak 'm in 15 tot 20 minuten gaar.

1 van 6
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top