Fashion

Trend: witte schoenen, en nee niet alleen sneakers

Trend: witte schoenen, en nee niet alleen sneakers

Witte sneakers zijn al jaren een hit - en absoluut niet uit het straatbeeld weg te denken - maar witte enkellarsjes zijn tegenwoordig ook helemaal in. Best grappig, aangezien witte 'gewone' schoenen vroeger not done waren.  Nu ben je juist stijlvol wanneer je dit draagt. Het fijne aan de tint is dat je 'm in elk seizoen kunt dragen. Daarom zijn witte schoenen een goede investering. 

Heb jij wat inspiratie nodig? Daar kunnen wij wel voor zorgen! Dit zijn de mooiste witte schoenen die de komende tijd op straat kunt spotten.

 

Witte sneakers 

Iets wat absoluut in het rijtje met witte schoenen thuishoort, zijn sneakers. Super handig: witte sneakers staan namelijk (bijna) bij alles omdat ze zo minimalistisch zijn. Je kunt een outfit stoerder maken, of juist wat meer stijlvol. Extra tip: wij vertellen je precies hoe jij je witte sneakers langer wit kunt houden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aude-Julie Alingué (@aude_julie) op

Combat boots 

Combat boots zijn dit najaar helemaal on trend. En niet alleen in het gebruikelijke zwart, maar dus ook in wit steel jij de show met deze laarzen. Combineer deze stoere schoenen met een mooie lange rok zoals in de foto hieronder, of draag ze met jeans voor een stoere look. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

Enkellaarsjes 

Met witte boots maak jij jouw outfit helemaal compleet. Eén ding is zeker: je maakt zeker een statement met witte enkellaarsjes. Combineer ze met een rok of jurk en panty, of met een wijd zittende jeans

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

Lange laarzen 

Oh la la! Met deze lange boots maak jij je oufit in een keer sexy maar stoer tegelijkertijd. Soms is het best leuk om op te vallen, toch? En even better: deze laarzen zijn niet seizoensgebonden. Je kunt ze dus zowel in de winter als in de zomer dragen, ideaal dus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DAUGHTER OF THE KING (@julia.dalia) op

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top