Interior

Binnen no time een fijne sfeer: 15 x de mooiste wandlampen voor jouw stulpje (met korting)

Binnen no time een fijne sfeer: 15 x de mooiste wandlampen voor jouw stulpje (met korting)

Iets wat veel mensen onderschatten, is de kracht van goede verlichting in huis. Natuurlijk, een lamp op het plafond is praktisch maar waarmee je écht sfeer creëert, zijn andere lichtbronnen. Er zijn een hoop mooie en verschillende soorten lampen te koop en een leuke optie is de lamp aan de muur.

Dit type lamp is niet alleen handig om bij je bed te plaatsen maar ook in de woonkamer is de wandlamp een echte sfeermaker. En wat denk je van een wandlamp in een lange of smalle hal? De lamp hangt meestal op een hoogte waar ook een vloerlamp komt te staan maar neemt wel even wat minder ruimte in zonder af te doen aan de sfeer. Sterker nog, doordat de lamp aan de muur is vastgemaakt, zal het licht mooi hierlangs vallen.

Bij Fonq hebben ze nu op een groot gedeelte van de wandlampen een korting van 20 procent of meer. Het uitgelezen moment om een exemplaar aan te schaffen dus! Hieronder vind je onze vijftien favorieten. Onze tips voor het sfeervol inrichten van een kamer met behulp van lampen, lees je hier.

 
Beeld: Fonq
Deel dit artikel
Back to top