Fashion

Dit zijn de leukste spijkerbroekentrends voor het najaar van 2020 / 2021

Dit zijn de leukste spijkerbroekentrends voor het najaar van 2020 / 2021

Met een jeans zit je (bijna) altijd goed. Je hebt ze in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er voor ieder figuur en stijltje dé perfecte spijkerbroek. Daarnaast zit een jeans ook nog eens erg lekker, een ideaal kledingstuk dus! 

Maar wat zijn nou de leukste spijkerbroekentrends van het najaar van 2020 / 2021? Lees maar snel verder, want wij vertellen je er alles over.

Flared jeans 

De flared jeans is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld en weer helemaal terug van weggeweest, yes! Deze spijkerbroek is op super veel manieren te combineren. Of je nou gaat voor een stoerdere look - bijvoorbeeld met een sneaker eronder - of een meer degelijke look - met een laarsje of hak eronder, alles kan met de flared jeans! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ANDY CSINGER (@andicsinger) op

Baggy 

Het meest comfy model van de spijkerbroek is dit najaar ook weer helemaal van de partij: de baggy jeans. Het model mag zo nonchalant mogelijk zijn en de pijpen mogen wijder dan ooit. Je kunt dit type broek wederom op talloze manieren combineren. Draag er een sneaker onder voor een casual look, maar een hakje of sandaal kan natuurlijk ook. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

Split split

Flared broeken met een splitje aan de onderzijde zijn ook weer helemaal hip. Dit model jeans geeft nét een speelser effect aan je outfit, en kan een saaie look wat meer opvrolijken. Je kunt wederom erg veel verschillende schoenen onder deze broek dragen. Voorbeelden hiervan zijn de stoere hoge gymp, een hakje of een stoere laars. Door het splitje kun jij je schoen nét wat meer showen dan bij een normale flared jeans, denk dus goed na over de schoen die je aandoet want je kunt hem niet verstoppen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leia Sfez (@leiasfez) op

Second life denim 

Deze trend is naast dat het er mega cool uitziet, ook nog eens super duurzaam! Hierbij worden er namelijk jeans gemaakt van oude en afgedankte denim van andere collecties. De broek is heel origineel doordat hij bestaat uit twee (of meer) verschillende kleuren denim. Door de aparte look van de broek heb je een echte eyecatcher te pakken die niet snel zal gaan vervelen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julieta Padrós (@julietapadros) op

Patchwork

Deze stijl lijkt een beetje op die van de 'second life denim', maar is toch nét even iets anders. Bij de patchwork jeans worden er grote stukken van verschillende soorten en kleuren jeans gecombineerd. Draag deze iets drukkere spijkerbroek met een simpel T-shirtje of een trui en voilà, je hebt een super leuke look! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julieta Padrós (@julietapadros) op

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top