Haarverzorging

Nieuw kapsel? Dit zijn de trends voor het najaar van 2020

Nieuw kapsel? Dit zijn de trends voor het najaar van 2020

Als je haar maar goed zit, toch? De zomer is bijna voorbij en over een paar weken begint de herfst officieel - of het weer het nou met ons eens is of niet. De beachy waves in onze lokken ruilen we graag weer om voor iets nieuws. Een beetje verandering kan geen kwaad toch en is misschien alleen maar leuk. 

Maar wat zijn nou de coupes waar je dit najaar sowieso succes mee hebt? Met deze kapseltrends voor de herfst en winter van 2020 loop je er gegarandeerd goed bij. 

Schuine pony

Je leest het goed: een schuine pony. Als je nog nooit of al heel lang geen pony hebt gehad dan is het een hele stap om er eentje te nemen, maar je krijgt er vast geen spijt van. Je krijgt een compleet andere look waar je lekker mee kunt variëren. Het schuine zorgt voor een speels effect.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid) op

De strakke bob

De bob is een trend die nooit meer voorbij lijkt te gaan, maar kent wel allemaal variaties. Ook dit najaar is deze korte coupe een goede keuze om je haar in te laten knippen en dan met name de lekker strakke variant die kittig kort is. Laat je haar dus lekker in een rechte lijn knippen; nu mag het. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffany Hsu (@handinfire) op

Chunky highlights

Een trend die je veel ziet, is chunky highlights. Verf de voorste plukken van je haar bijvoorbeeld in een ander kleurtje en je loopt er super trendy bij en het leuke is: je kan het zo subtiel of zo grof maken als je zelf wil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Brittany Xavier (@brittanyxavier) op

Iets over de schouder

Durf je je haar niet kort te knippen? Ga dan voor haar net iets langer dan je schouder. Het is nog lang genoeg om van alles mee te doen maar je lokken heb niet zo'n lengte waar je gaat twijfelen of het er nog wel gezond uitziet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top