Nagellak

Instantly vrolijk worden? Dat doe je met Essie's Bustling Bazaar zomercollectie van 2020

Instantly vrolijk worden? Dat doe je met Essie's Bustling Bazaar zomercollectie van 2020

De kans dat je deze zomer nog even een tripje naar Marokko maakt, is best klein. Toch kun jij je een beetje in Marrakech wanen dankzij Essie's zomercollectie van 2020 genaamd Bustling Bazaar.

De collectie bestaat uit zes tinten die je terug kunt vinden op de vele markten in Marokko: vijf lakjes met een glanzende finish en eentje met glitters erin. De glittervariant hebben wij niet ontvangen om te bewonderen maar die met de glanzende finish wel.

Lakje 701 Souq Up The Sun is een heerlijke koraalkleurige tint die voor knallende nagels zal zorgen zonder dat het cheap wordt omdat er een vleugje zachtheid doorheen zit. Glitternagellak 702 Mosaic On Down bevat een prachtige subtiele gouden glitter die mooi zal matchen als accent met alle lakjes die je hebt.

Bustling Bazaar (703) is een cyaankleurig lakje die je doet denken aan kristalhelder water en de knallende tinten op de markten in Marokko. Mijn favoriet is de prachtige Spice It Up (704) omdat dit de perfecte rode kleur is met een cremige ondertoon - iets waar ik echt op zoek naar was.

Tot slot heb je de tinten Kaf-tan (705) - een warme camelkleurige tint die doet denken aan kruiden of leer - en 706 Worth The Tassel: een heerlijke lilakleur. 

Hebben? De vrolijke tinten uit de Bustling Bazaar collectie van Essie kun je onder andere kopen bij Douglas (nu met korting!)

Beeld: Trendalert x iPhone 11 Pro
Deel dit artikel
Back to top