Gezichtsverzorging

Met deze fijne make-up removers is jouw huid binnen no time mooi schoon

Met deze fijne make-up removers is jouw huid binnen no time mooi schoon

Een goede reiniging aan het einde van de dag is belangrijk, vooral wanneer je net zoveel van make-up houdt als ik. Al die lagen poeder, foundation en mascara zijn nou niet bepaald goed voor je huid en wimpers.

Maar ook wanneer je minder make-up gebruikt, heeft het negatieve effecten op jouw velletje. Een skincare routine is dus zeker noodzakelijk, en dat begint allemaal met het erafhalen van jouw mooie make-up look.

Er zijn héél wat make-up removers waaruit jij kan kiezen, de één is beter voor jouw huid dan de ander. Het kan daarom wat lastig zijn om een goede uit te zoeken. Je kan namelijk gaan voor eentje met olie, een all in one of micellair water.

Wel is het vaak fijn om er twee te gebruiken, één voor het erafhalen van jouw oog make-up en de ander voor je huid. De reinigingsproducten voor jouw velletje zijn namelijk helemaal ingesteld op het verzorgen ervan. Ga dus niet zomaar aan de haal met oog make-up remover om jouw huid mee schoon te maken. 

Ben jij die zwarte strepen onder je ogen zat en wil je een écht goede reiniging? Dan hebben wij voor jou een paar fijne removers verzameld.

De fijnste make-up removers

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top