Fashion

Outfit inspiratie nodig voor Pasen? Dit zijn 5 leuke looks

Outfit inspiratie nodig voor Pasen? Dit zijn 5 leuke looks

Hoewel we pasen waarschijnlijk niet al te uitgebreid vieren, is het altijd leuk om toch wat extra moeite te doen. Ook als je thuisblijft, is het fijn om jezelf in een extra mooie outfit te hijsen om er toch een feestje van te maken.

Nee, we zijn niet op zoek naar baljurken. Wél een kledingstuk (of stukken) die deze feestdag toch nog extra speciaal maken. Uit de onderstaande outfits kun je inspiratie putten.

1. De zwierige maxi jurk

Oversized jurken zijn helemaal in dit seizoen. Onder de zweverige jurken staan sandalen of boots perfect. De jurk is goed te dragen tijdens Pasen. Je hebt nog steeds het comfortabele gevoel wat je elke dag hebt maar dan met een chique touch die het geheel toch wat leuker maakt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

2. Het comfortabele pak

De pak is altijd goed ent tijdens Pasen helemaal. Het zit comfortabel, is chic en als je het goed aanpakt, dan maak je er ook nog een statement mee. Combineer twee dingen die eigenlijk niet bij elkaar horen bijvoorbeeld eens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

3. Eén kleur

Iets wat we eigenlijk altijd wel doen bij een outfit, is het combineren van verschillende kleuren met elkaar.  Stap daar voor Pasen eens een keer op af en draag bijvoorbeeld eens alleen wit met elkaar. Wedden dat het een verrassende look wordt?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

4. Loop die mooie schoenen alvast uit

Heb je leuke schoenen gekocht en wordt het tijd dat je ze gaat uitlopen? Dan is Pasen het perfecte moment ervoor. Combineer jouw opvallende stappers met een simpel wit shirtje en een leuke spijkerbroek bij en je hebt een functionele maar ook een coole look gecreëerd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

5. Zet de bloemetjes buiten 

Dat je dit jaar Pasen binnen gaat vieren is in dit geval misschien wel een zegen. Het is tijd om te experimenteren met verschillende outfits en stijlen waar je in de eerste instantie niet mee naar buiten durft te gaan. Wie weet wat je hiermee veroorzaakt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top