Interior

De fijnste items om mee op te bergen zodat jouw stulpje tot in de puntjes georganiseerd is

De fijnste items om mee op te bergen zodat jouw stulpje tot in de puntjes georganiseerd is

Je huis goed geordend houden kan soms lastig zijn. We verzamelen van alles door ons leven heen en dat kan soms voor een hoop chaos zorgen. Doordat heel veel dingen, die jij dagelijks gebruikt, overal en nergens liggen kan jouw huis er een stuk minder opgeruimd uitzien dan je zou willen.

Om jouw stulpje een clean look te geven, is het daarom ontzettend fijn om organization items aan te schaffen. In deze items kun jij alles kwijt, wat je wel gebruikt maar niet ziet als accessoires. Zo weet jij precies waar je jouw fotoboeken vandaan kunt halen, zonder dat deze jouw minimalistische look verpesten. Daarom hebben wij per kamer voor jou een aantal items verzameld die jou hier erg bij kunnen helpen. 

Badkamer

In jouw badkamer wil je natuurlijk een zo frisse blik mogelijk. Deze plek moet rust uitstralen en ervoor zorgen dat jij een ontspannen gevoel krijgt, wanneer jij aan het eind van de dag in bad gaat of na het opstaan gaat douchen. We begrijpen dat je inmiddels veel badkamerspullen hebt verzameld door de jaren heen. Van shampoo's tot maskers, we understand. Daarvoor bestaan er gelukkig veel opbergitems, zodat jij deze spullen fijn kwijt kunt. 

 

Slaapkamer

Wanneer jouw slaapkamer een chaos is, is het vaak ook een chaos in jouw hoofd. Een nette kamer zorgt voor enorm veel rust en geeft je een fijn gevoel. In bed ploffen, terwijl jouw kamer is opgeruimd, voelt tien keer zo fijn. Waarom zou je er niet voor kiezen om áltijd een clean room te hebben?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Interior & More (@myinterior) op

Keuken

Niet alleen is koken in een opgeruimde keuken een stuk fijner, maar dit zorgt er ook gelijk voor dat jouw hele huis er netter uitziet. Wanneer jij een ontzettend schone en minimalistische huiskamer hebt dan is dat natuurlijk heel fijn, maar wanneer jouw keuken vol staat met spullen verpest dat al jouw harde werk. Zorg er daarom voor dat je makkelijke items hebt waar jij al jouw keukengerei in kwijt kunt.

 

Woonkamer

De woonkamer is misschien wel het belangrijkste van allemaal. Zodra deze rust uitstraalt, voel jij je thuis en vind je het fijn om tijd thuis te spenderen. Een opgeruimde huiskamer zorgt er gelijk voor dat je een overall frissere blik krijgt. De juiste opbergitems, die er ook nog eens leuk uitzien, hebben dus een grote impact.

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top