Wenkbrauwen

Is de beautysalon dicht? No problem! Zo verf jij je eigen wenkbrauwen

Is de beautysalon dicht? No problem! Zo verf jij je eigen wenkbrauwen

Mooie wenkies: voor sommigen is dit makkelijk te bereiken, anderen hebben hulp nodig. Toch is dit een tijd waar we voornamelijk op onszelf moeten terugvallen als het op beautybehandelingen aankomt. Gelukkig staan jullie er niet alleen voor. Wij zijn er om je te helpen. 

Nog een beautybehandeling die jij nu thuis kan doen

Waarom wil jij je wenkbrauwen verven?

Wenkbrauwen verven kan voor sommige vrouwen onmisbaar zijn. Je wenkbrauwen maken of breken je gezicht. Vaak schrijven we over de vorm van je wenkbrauw. Deze vorm is cruciaal voor je gezicht maar ook de kleur is belangrijk. Je wilt niet dat je wenkbrauwen compleet wegvallen dus gebruiken we bijvoorbeeld een potloodje om ze aan te zetten. Je wenkbrauwen verven is een alternatief, en blijft bovendien een stuk langer zitten. Veel vrouwen kiezen ervoor om een professional aan de slag te laten gaan maar woon je niet samen met een professional? Dan is het in de tijd van het coronavirus moeilijk om dat te laten doen. Het is nu aan jou. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

Zo verf jij je wenkbrauwen

Je wenkbrauwen zelf verven is goed te doen, je moet alleen wél de juiste voorbereidingen treffen. 

1. Het is belangrijk dat je schone wenkbrauwen hebt voordat je begint. Dit is logisch, I know. Ben je niet zeker of je wenkbrauwen compleet schoon zijn? Was je gezicht dan even. You never know.

2. Houd je altijd aan de gebruiksaanwijzing! Doe het niet op gevoel. Met de juiste hoeveelheden kom je echt een stuk verder. Meng vervolgens de verf en het oxidant (iets wat altijd bij de verf zit) door elkaar. 

3. Borstel nu je wenkbrauwen in de vorm die je wilt. Zo breng je de wenkbrauwverf makkelijker aan en heb je een duidelijker beeld. Wanneer je de verf aanbrengt is het belangrijk dat je dit doet met het juiste borsteltje. Een wenkbrauwborsteltje - die schuin, dun en plat is - doet zijn werk goed. 

4. Zorg dat je begint bij de achterkant van je wenkbrauw en zo naar voren werkt. Of je het voorste deel van je wenkbrauwen niet doet is aan jou. Meestal geeft dit een iets natuurlijkere look, maar het ligt aan jou. 

5. Haal de verf zoals de instructies na de juiste tijd weer weg. Dit doe je met een vochtig wattenschijfje. En voilà, je hebt perfecte wenkies. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sophia Roe (@sophiaroe) op

Zorg voor je wenkbrauwen

Met deze producten zorg je voor je wenkbrauwen zodat ze er no matter what mooi uitzien. 

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top