Gezichtsverzorging

Dit zijn de lekkerste maskertjes om jouw huid te verwennen

Dit zijn de lekkerste maskertjes om jouw huid te verwennen

Nu jij alle tijd hebt om een heerlijk selfcare avondje te houden, komen maskers daar goed bij van pas. Deze helpen je om eventjes ultiem te ontspannen en zijn daarbij ook nog eens erg goed voor je huid. Wat wil je nog meer?

Er zijn veel verschillende soorten maskers. Ieder masker hoort weer bij een ander huidtype. Zo kun jij het beste bepalen welk gezichtsmasker het beste voor jou zou werken.

Kies een masker

Heb jij een droge huid? Kies dan voor een masker met een hoog hydratatiegehalte. Deze zorgt ervoor dat je huid het vocht van het masker volledig opneemt en zo wat leven terugbrengt in jouw velletje. Als jij juist een vette huid hebt dan kun je het beste gaan voor een kleimasker: deze halen talg weg uit jouw huid. Maar, geen zorgen: ze laten je velletje niet uitgedroogd achter. Mocht je een gemengde huid hebben, dan is het het beste om twee maskers aan te brengen. Breng een hydraterend masker aan op jouw droge plekken en een kleimasker op de vette plekjes van je huid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Skincare.com by L'Oréal (@skincare) op


De lekkerste maskertjes

Wij hebben de fijnste maskers voor jou op een rijtje gezet, zodat jij jouw huid even heerlijk kunt verwennen in deze stressvolle tijden. Tip: geniet ook eens van een lipmasker, deze zorgt ervoor dat jouw lippen weer goed gehydrateerd zijn.

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top