Fashion

What to wear: op die eerste spannende date

What to wear: op die eerste spannende date

Het is zover. Jullie beslissen om op date te gaan en je verheugt je er enorm op. Totdat de grote vraag in je hoofd verschijnt: wat doe ik aan? Je wilt niet te veel uitpakken maar té casual is natuurlijk ook zo saai. What to do?

Het ligt er natuurlijk helemaal aan waar je naartoe gaat op date. Mocht je uit eten gaan dan wil je er natuurlijk chic maar comfortabel uitzien, maar misschien ga je wel een heftige activiteit doen die veel sportiveit vereist. Dan trek je natuurlijk niet dat leuke pakje aan, maar een sportieve set. De looks die wij hebben verzameld, zijn gericht op een casual date waarbij je niet te veel je best wilt doen maar ook niet te weinig. Alles zodat jij een beetje inspiratie hebt en rustig kunt genieten van jullie date.

Casual chic 

Wanneer je wilt gaan voor een outfit die niet schreeuwt 'hier ben ik' maar iemand wel twee keer laat kijken, is het fijn om klassieke items met casual kledingstukken te combineren. Zo zwak je het chique wat af en lijkt het net of je het gemakkelijk hebt gecombineerd door één blik in je kast te werpen. Wat natuurlijk niet zo is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tine Andrea (@tineandreaa) op

 

Go for a dress

Een jurkje is voor de meesten van ons onze go-to date outfit. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het staat vrouwelijk, je hoeft het met niets te combineren en je hebt er geen omkijken meer naar. Extra leuk is het wanneer je voor een printje kiest. Een jurkje is het perfecte item voor wanneer jij het écht even niet meer weet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

 

Een jumpsuit is altijd goed

Met een play- of jumpsuit geef je een 'put together look' af. Je hoeft je geen zorgen te maken over een broek of top en of deze wel bij elkaar passen. Ook ben je zo klaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

 

Back to basic

Als je al van te voren weet dat jullie een bakje koffie gaan doen of ergens gaan lunchen dan wil je het liever basic houden. Dit is dan ook een oude klassieker en met een basic outfit kan je nooit de mist in gaan. Wil je het toch iets chiquer maken? Gooi er dan een blazer overheen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Darja Barannik (@darjabarannik) op

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top