Fashion

Dit tasje maakt na 30 jaar een comeback in 2020

Dit tasje maakt na 30 jaar een comeback in 2020

Veel mensen zijn het over dit met elkaar eens: het juiste tasje kan je outfit maken of breken. Gelukkig zijn er genoeg designers en merken die dit ook vinden en ons voorzien van de allermooiste bags. Heel soms loopt het anders en komen oudere modellen terug, net als deze keer. 

Zijn wij op zoek naar inspiratie? Dan kijken we negen van de tien keer op Instagram. Influencers en stylisten voorzien ons vaak van hun unieke kijk op de allerlaatste trends. Zo ook met dit item want toen we de tas zagen wisten we het allemaal zeker: deze komt bekend voor. Het is namelijk niet de eerste keer dat deze tas een doorbraak had. 

Alles over de tweede comeback van deze leuke tas

Wie de trend nieuw leven in heeft geblazen, is onbekend. Misschien was het een merk die besloot de tas weer te verkopen of een invloedrijk persoon die tijdens het opruimen het tasje vond en besloot om het te posten. Het item is in ieder geval weer helemaal on trend en ligt ook in Nederland weer in de winkels. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

De tas (die eigenlijk de baguette tas wordt genoemd omdat je het onder je oksel klemt) neemt je binnen een oogwenk terug naar de jaren '90. Met het dunne schouderbandje en het inimini tasje is het ook gelijk een voordelige trend. Het hoeft je namelijk echt geen fortuin te kosten om deel te nemen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door alyssa coscarelli (@alyssainthecity) op

En als je de baguette tas in de nineties niet zag zitten, maak je geen zorgen. De tas is zeker in een nieuw jasje gestoken. De minimalistische kant waar we naartoe werken vanaf 2019 zie je helemaal terug in de nieuwe baguette tas. Hierdoor past het tasje bij een stuk meer outfits en is ie helemaal geschikt voor het opkomende festival seizoen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Adenorah ♏️ (@annelauremais) op

 

Hoe ga jij de baguette bag stylen?

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top