Wenkbrauwen

Zo laat jij jouw wenkbrauwen er voller uitzien zonder ze bij te tekenen

Zo laat jij jouw wenkbrauwen er voller uitzien zonder ze bij te tekenen

Jouw wenkbrauwen vormen een belangrijk onderdeel van jouw gezicht. Je wilt ze graag op laten vallen, maar je hebt niet altijd tijd om ze bij te tekenen. Vollere wenkbrauwen kan je gelukkig ook bereiken zonder make-up te gebruiken. Wij hebben de beste methodes voor jou uitgezocht zodat straks zelfs Cara Delevingne jaloers zal zijn op jouw wenkbrauwen.

Gebruik een serum

Als jij ooit iets te enthousiast bent geweest met een pincet, zijn jouw wenkbrauwen toe aan een beetje extra hulp om weer terug te groeien. Een wenkbrauwserum kan jou hier goed bij helpen. Dit serum stimuleert de haargroei en zorgt ervoor dat ze sneller en gezonder groeien. Probeer daarnaast ook zo min mogelijk haartjes te verwijderen. Epileer alleen onder en tussen de wenkbrauwen zodat ze ongestoord door kunnen groeien. Laat de haartjes in de wenkbrauw en erboven dus met rust voor het mooiste resultaat.

Borstel de haartjes omhoog

Geen tijd voor make-up? Borstel dan simpelweg de haartjes van jouw wenkbrauwen naar boven. Hierdoor lijken ze voller en verzorgder. Naar boven geborstelde haartjes geven de illusie dat er meer haartjes zijn en dat is precies wat we willen. Gebruik hiervoor een wenkbrauwborsteltje en zorg er vervolgens voor dat de haartjes op hun plek blijven zitten met een beetje wenkbrauwgel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) op

Gebruik een wenkbrauwgel met kleur

Om jouw wenkbrauwhaartjes iets meer op te laten vallen, kan jij een wenkbrauwgel gebruiken met een kleur. Gebruik een tint die overeenkomt met jouw wenkbrauwhaartjes, of een kleur die nets iets donkerder is. Je geeft de haartjes hiermee iets meer dimensie en creëer je een 3D-effect. Zo vallen jouw wenkbrauwen ongetwijfeld een stuk meer op.

Hydrateer jouw wenkbrauwen met gezichtsolie

Wanneer jij jouw huid aan het verzorgen bent met olie, pak dan ook jouw wenkbrauwen hierin mee. De olie stimuleert de haargroei van jouw wenkbrauwen waardoor ze snel voller worden. Daarnaast is de huid onder de wenkbrauwen ook goed gehydrateerd wat zorgt voor gezondere haartjes.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top