Haarverzorging

Zorg voor je krullen: dit kapsel beschermt je haar en is óók hartstikke mooi

Zorg voor je krullen: dit kapsel beschermt je haar en is óók hartstikke mooi

Hoe zorg jij het beste voor je haar in koudere maanden? Juist: je probeert je haar zo veel mogelijk te beschermen. Je wilt er natuurlijk ook mooi uitzien, dat snappen we. Dit kapsel heeft alles in één en we willen jou er heel graag over vertellen. 

Deze hairdo doet meer dan je haar beschermen. Het bespaart je tijd, geld en moeite. Je komt uit bed en je hoeft niks meer aan je manen te doen. Doordat jij je haar als het ware voor een tijdje 'met rust' laat, zullen je manen ook nog herstellen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Loc Gawwd (@aceofbraids804) op

Alles over spring twists

Dit beschermend kapsel is zo licht dat je al meer volume hebt door simpelweg met je handen door je haar te gaan. Vandaar ook de naam 'spring twists': je haar springt als het ware naar boven. Het enige nadeel? Het duurt ontzettend lang voordat de twists in je lokken zitten. Het is afhankelijk van de hoeveelheid haar op je hoofd maar verwacht tenminste acht uur voordat de spring twists mooi en stevig vastzitten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HAIR & BEAUTY BRAND (@oneandko) op

Maar hoe zorg je voor je haar als je een beschermend kapsel hebt? Probeer regelmatig je hoofdhuid te masseren met olie, slaap met een bonnet of haardoek en houd de stijl niet langer in dan 6 weken. 

De producten die al onze manen sterk en gezond houden

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top