Gezichtsverzorging

Skincare: zorg jij 's avonds ook voor je huid?

Skincare: zorg jij 's avonds ook voor je huid?

Heb jij een goede skincare routine? Of zie je nog ruimte voor verbetering? Als jij streeft naar een gezonde en mooie huid is een routine op maat the way to go. Je hebt echt meer nodig dan een dagcrème om je velletje te verzorgen.

Tijdens je skincare routine ben je niet alleen bezig met je huid, je bent ook bezig met jezelf. Je neemt wat extra me time want dat kan natuurlijk nooit kwaad. Ben je bezig met je skincare routine maar zie je nog niet zo heel veel verandering? Vraag jezelf dan af of je ook in de avond optimaal voor je velletje zorgt. In de avond heb jij de kans om je huid te helpen zichzelf te herstellen van de dag. Door in de avond de juiste producten te gebruiken, straalt je huid des te meer in de ochtend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Own who you are. #mypaleskinblog #skinpositivity #redefinepretty

Een bericht gedeeld door Em Ford (@mypaleskinblog) op

Je skincare routine in de avond

1.

Heb je make-up op? Dan is het handig dat je die er ook weer vanaf haalt. Als er nog make-upresten in je poriën zitten dan werkt je skincare routine niet optimaal en dat zou zonde zijn natuurlijk.

2.

Je gezicht maak je het beste schoon met een dubbele reiniging. Je begint met een cleanser op oliebasis om te zorgen dat echt alle make-up verwijderd is. Daarna gebruik je een cleanser op waterbasis. Deze cleanser zorgt dat al je zweet, bacteriën en dode huidcellen als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

3.

Is je gezicht schoon? Dan is het nu tijd voor een serum. Een serum hydrateert je huid extra en geeft je velletje wat het nodig heeft. Heb je een vochtarme (droge) huid? Gebruik dan een dikkere serum op oliebasis. Als je een vettere huid hebt dan is een serum op waterbasis genoeg. 

 

En voilà, je huid is klaar om zich volledig te herstellen. Welke cleanser is jouw favoriet? 

Beeld: Photo by Amanda Dalbjörn on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top