Fashion

Dit zijn de schoenen die wij overal zien de laatste tijd

Dit zijn de schoenen die wij overal zien de laatste tijd

Als wij het over opkomende schoenentrends hebben, zijn er zeker een paar uitschieters. Denk bijvoorbeeld aan Mary Janes of loafers met een hak. Ook boots en platforms zijn in 2020 helemaal hot. Wat voor schoenen het zijn? Dat verschilt meestal maar toch is er één paar waar wij niet omheen kunnen. Deze schoen spot je overal en vinkt twee trends van ons lijstje in een keer af. 

Het merk is al een ontzettend lange tijd populair en bijna elke schoen van het label vinden wij cool. We hebben het hier natuurlijk over het merk Dr. Martens. Het van oorsprong Britse merk is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld en ook internationale modeliefhebbers lopen weg met de schoen.

Er is een model van Dr. Martens die de laatste tijd in de schijnwerpers staat. Toen ontdekt werd wat deze schoen met een outfit kan doen, ging het nieuws kennelijk als een lopend vuurtje.

De populaire platform boots

De Sinclair leren platform laarzen van Dr. Martens zijn een groot succes. Van de influencerwereld tot ons kleine kikkerlandje zijn deze stoere schoenen regelmatig te zien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Reese Blutstein (@double3xposure) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door alyssa coscarelli (@alyssainthecity) op

Maar waar stijl je de veter boot mee? Je zou denken dat er niet zoveel opties zijn als we kijken naar het model van de schoen maar niks is minder waar. De schoen past bijvoorbeeld perfect bij een lange trenchcoat of een leren broek. Ook je little black dress krijgt een nieuwe look dankzij deze stoere schoenen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Syana Laniyan (@asos_syana) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

De schoenen zijn hier te koop. Waarmee stijl jij deze stoere boots? 

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top