Fashion

Alles wat je moet weten over de nieuwe collectie van IVY PARK

Alles wat je moet weten over de nieuwe collectie van IVY PARK

Sinds 2016 is Ivy Park, de sportkledinglijn van Beyoncé, een groot succes. Na een eerdere samenwerking met Topshop, die werd gestopt vanwege de controverse omtrent Topshop oprichter Philip Green, werkt de zangeres nu samen met Adidas. De grote vraag is wat we nu kunnen verwachten van het merk.

Heel veel, als je alleen Beyoncé haar Instagram zou bekijken. Van kleding tot sneakers: Ivy Park is van alle markten thuis. 

Alles over Adidas x Ivy Park

Volgens de website van Ivy Park laat het merk zien hoe sportkleding in de toekomst gedragen kan worden. Hoe ze dat doen? Met een genderneutrale lijn en een mooi kleurenpalet. Combineer dat met het feit dat Ivy Park deze keer ook sneakers bij de collectie heeft en je hebt de formule voor een succesvole kledinglijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Dat Beyoncé een sportkledinglijn dropt zegt niks want volgens de website van Ivy Park kan je de kleding altijd en overal dragen. De kleuren zijn nogal uitgesproken en de sneakers vormen de verbindende factor. Ivy Park laat weten waarom ze voor deze levendige tinten hebben gekozen. "The collection's color palette boasts the vivid colors of solar orange and maroon with cream that makes a statement as bold as the wearer", aldus Ivy Park. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door IVY PARK (@weareivypark) op

Een cadeautje van Ivy Park

Ook in celebrity land is Ivy Park razend polulair. Celebs zoals Cardi B en actrice Reese Witherspoon hebben de grote oranje doos ontvangen en zijn er duidelijk superblij mee! In de pakketten zitten items van de nieuwe collectie waardoor wij alvast een sneak peek krijgen van de producten die binnenkort te koop zijn. Wij hebben nog geen pakket ontvangen maar blijven trouw wachten bij de brievenbus... 

De collectie van Adidas x Ivy Park is 18 januari hier beschikbaar. De items zijn beschikbaar in de maten XS - XL. Heb jij je wekker al gezet?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @adoring_daya op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MANIFESTO Magazine (@manifestomedia) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door IVY PARK GOALS (@ivyparkgoals) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim (@kimjohansson) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

adidas x IVY PARK January 18 #adidasxIVYPARK

Een bericht gedeeld door IVY PARK (@weareivypark) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door IVY PARK (@weareivypark) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door IVY PARK (@weareivypark) op

Beeld: Ivy Park
Deel dit artikel
Back to top