Fashion

Deze trends zullen jou lekker warm houden tijdens de koude wintermaanden

Deze trends zullen jou lekker warm houden tijdens de koude wintermaanden

We zitten midden in de winter en het weer liegt er niet om, het is koud. Toch willen we er het liefst alsnog modieus uitzien tijdens deze frisse maanden. Om die twee dingen te combineren, hebben wij de allerwarmste modetrends voor deze winter voor jou op een rijtje gezet zodat jij het in deze tijd van het jaar het nooit meer koud hoeft te hebben om er modieus uit te zien.

Dit zijn de warmste modetrends die jij ongetwijfeld in jouw garderobe wilt hebben deze winter.

De leren broek

Een mooie leren broek is de perfecte fashion statement om mee op te vallen deze winter, maar ook om lekker warm in te blijven. Je zou het misschien niet verwachten, maar een leren broek zorgt ervoor dat jouw benen niet bibberen in lage temperaturen. Een echte must have dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tine Andrea (@tineandreaa) op

Combat boots

Krijg jij snel koude voeten in de winter? Dan zijn combat boots de trend die jij uit moet proberen dit jaar. Deze modieuze schoenen houden jouw voeten en tenen lekker warm maar zien er ook nog eens ontzettend stoer uit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

Een gewatteerde jas

Een dikke en warme jas is onmisbaar in deze tijd van het jaar en wat voor een jas is er nou warmer dan een gewatteerde? Gelukkig voor alle koukleumen onder ons is deze jas ook nog eens ontzettend trendy op dit moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Erika Boldrin (@erika_boldrin) op

Een gebreid vest

Voor alle fans van het dragen van laagjes is het gebreide vest de ideale trend om uit te proberen. Perfect om aan te trekken wanneer het toch is kouder is dan je dacht, of om jouw outfit een vintage look te geven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffany Hsu (@handinfire) op

Giletje of spencer

Mannen dragen dit kledingstuk al jaren maar nu is het onze beurt om er een trendy twist aan te geven. Een giletje of spencer is net als het gebreide vest een perfect item om over een outfit heen te dragen voor een beetje extra warmte. Het is een kledingstuk wat we zeker vaak terug gaan zien in 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Brittany Bathgate (@brittanybathgate) op

Deze trends zelf uitproberen? Shop dan hier onze favorieten.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top