Interior

Dol op interieur? Dan wil je bij deze nieuwe winkel in Amsterdam even een kijkje nemen

Dol op interieur? Dan wil je bij deze nieuwe winkel in Amsterdam even een kijkje nemen

Op het gebied van interieur kijken wij maar wat graag naar Scandinavië. Hun minimalistische maar toch cosy stijl staat vaak garant voor een hoop mooie spullen voor in huis. In Nederland hebben we ook echt wel een aantal leuke merken en één daarvan heeft nu een nieuwe winkel geopend.

FEST besefte dat je bij het kiezen van een bankstel niet uit kan gaan van een plaatje online of zelfs een korte zit bij een shop. "Wanneer je een bank uitprobeert in een winkel zit je vaak stijf en rechtop, terwijl je thuis meestal op de bank hangt en Netflix of een film kijkt. In onze minibioscoop zetten we de bank van je keuze voor je klaar en kun je een film of serie kijken. Op die manier ervaar je écht hoe de bank zit, voordat hij bij je thuis staat", aldus Femke Furnee, de oprichter van FEST. Welk model jij ook wilt testen, ze zijn allemaal uitgevoerd in bioscooprood velours voor de gelegenheid.

De nieuwe FEST-flagship store op de De Clerqstraat 44 is vanaf woensdag 8 januari officieel geopend. Naast dat je de banken kunt testen in hun bioscoop, kun je er ook terecht voor gratis interieuradvies (op afspraak) en natuurlijk om de prachtige collectie van FEST te bewonderen. 

Beeld: FEST
Deel dit artikel
Back to top