Fashion

Met deze jumpsuits schitter jij tijdens de feestdagen

Met deze jumpsuits schitter jij tijdens de feestdagen

Het aftellen kan beginnen. Nog maar een paar nachtjes en dan kan het driedaagse feestfestijn eindelijk beginnen. Op kerstavond rijden we stad en land af om samen te zijn bij onze geliefden. De periode daarvoor is er één waarin de stress overheerst. Wat moet ik aan? Help!

Ben jij niet zo'n enorme fan van jurkjes en panty's en draag je liever iets meer comfortabelere kleding? Je wilt natuurlijk wel shinen tijdens de feestdagen, maar niet je buik hoeven in te houden in dat ene net iets te strakke jurkje. Vind daarom inspiratie bij deze onweerstaanbare jumpsuites waarmee jij een verpletterende indruk gaat maken bij je familie en vrienden.

Ga je lekker voor een opvallende jumpsuit vol schitterende pailletten of toch liever voor de little black dress variant van de jumpsuit? Alles is mogelijk met jumpsuits en daarnaast oogt het vrouwelijk en krachtig. Ga je voor een relatief simpele zwarte jumpsuite? Dan kan je deze afstijlen met eyecatching sieraden. Ga je voor een al redelijk drukke print? Dan kan jij je sieraden minimalistisch houden. Vind een passende make-up look en je bent ready to shine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sophia Roe (@sophiaroe) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fashion Week (@fashionweek) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Rosa Vitiello (@annarvitiello) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nina Dobrev (@nina) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top