Gezichtsverzorging

Françaises zweren bij deze 8 skincare merken + shop de fijnste producten

Françaises zweren bij deze 8 skincare merken + shop de fijnste producten

Franse vrouwen hebben een stijl om u tegen te zeggen. Of het nu gaat om hun effortless outfits of de manier waarop ze er mega verzorgd uit weten te zien zonder al te opgemaakt te zijn. Natuurlijk zijn er een aantal trucs die wij als niet-Françaises kunnen toepassen om hun look te evenaren.

Qua beautyproducten gebruiken ze graag items van merken die uit eigen land komen en dat begrijpen wij helemaal! Ook onze favoriete items zijn vaak voorzien van een Frans labeltje. De standaardmerken ken je allemaal vast wel maar er zijn juist een aantal die je waarschijnlijk niet bij de doorsnee parfumerie tegenkomt maar wél razend populair zijn bij Françaises. Waar zij graag kijken voor skincare producten? De apotheek! Hun apotheken zijn niet zoals de onze want in Frankrijk ligt bijvoorbeeld ook de nadruk op verzorgingsproducten naast medicijnen.

De 8 skincare merken waar Françaises dol op zijn? Caudalie, Bioderma, Nuxe, La Roche-Posay, Vichy (ook bij heel veel Nederlandse apotheken verkrijgbaar), Avéne, Embryolisse en French Girl.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top