Haarverzorging

Dit zijn de haartrends voor de feestdagen van 2019

Dit zijn de haartrends voor de feestdagen van 2019

Vier je deze feestdagen met je familie, vrienden of je schoonfamilie? Het maakt niet uit, een beetje inspiratie kan nooit kwaad! Zo gaven we je alvast een inside look in alle trends met betrekking tot jurken en topjes om te rocken deze kerst, oudjaar en elk ander feestje die nog op je pad komt. 

Instagram kan naast foto's delen voor nog veel meer worden gebruikt. Qua inspiratie is dit één van de apps die ik nooit aan me voorbij laat gaan. Als het gaat om haartrends dan ben je bij Instagram dus aan het juiste adres!

Het lage knotje

Met een simpele, chique knot kan je nooit misgaan. Zorg dat de knot strak naar achteren is voor meer aandacht voor je lippenstift

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Christie Tyler (@nycbambi) op

De hoge paardenstaart

Mocht je niet zulk lang haar hebben als de vrouw op de foto, no problem! De meeste vrouwen gebruiken voor deze haarstijl extensions. Om deze haarstijl correct uit te voeren, doe jij je eigen haar in een paardenstaart en wikkel je het haar dat uit je knot komt zo compact mogelijk in elkaar. Vervolgens clip jij je haarextensions in je haar en wikkel je dit om je staart. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kathleen (@kathleen_hair) op

De verfijnde afro

Hoewel het leuk is om met extensions en producten te spelen tijdens de feestdagen, is all natural ook een goede optie! De paar vrije dagen zijn de perfecte tijd om je natuurlijke haar te verzorgen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Léna (@lenafarl) op

De zijscheiding 

Ben jij net zoals ik een vrouw die door het leven gaat met een middenscheiding? Doe het dan anders deze feestdagen! Hoewel je misschien denkt dat een zijscheiding je niet staat (I can relate) zijn dit de perfecte dagen om wat anders uit de proberen. Wie weet, misschien wordt dit je nieuwe look in 2020! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong) op

De bob braids

Wanneer we box braids of een andere stijl hebben dan laten we dat vaker lang dan kort. Heb je geen zin om te veel te veranderen deze feestdagen dan kan jij je braids ook knippen tot een boblijn. Dit is een makkelijke oplossing die jou binnen no-time een andere look geeft!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ada (@ada_oguntodu) op

De parel accessoires

Eerder hadden we het over trends op het gebied van oorbellen. Parels waren én zijn de grote koplopers als het gaat over accessoiretrends. De feestdagen zijn de perfecte dagen om met deze chique en tijdloze touch aan je haar te geven. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Patrick Wilson (@patrickwilson) op

Met deze producten creëer je elke look

Wij hopen dat je door deze inspiratielooks een hoop tijd bespaart als het gaaat om je styling. Deze 13 beautyhacks besparen je misschien wel nóg meer tijd! 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top