Fashion

5 x fashion trucjes die je outfit nóg beter maken

5 x fashion trucjes die je outfit nóg beter maken

Wanneer we risico's nemen met mode wordt stijl ontdekt. Wanneer het gaat om nieuwe ideeën en interpretaties van trends ben ik er niet vies van om voor inspiratie op Instagram te kijken. De influencers en bloggers die niet bang zijn om het net even wat anders te doen, geven mij een hoop inspiratie.

Je hoeft niet de meest extravagante kledingstukken te kopen om op te vallen. Nee hoor, style je basics correct met de laatste trends en er ontstaat gegarandeerd iets moois. 

1. Speel met laagjes

Ik hou van deze tip omdat ie modieus en praktisch is. In de koude herfst- en wintermaanden zijn laagjes echt je beste vriend. Je hebt het een stuk warmer en het ziet er ook nog eens goed uit. Het maakt niet dat niet alles 'perfect' gelaagd is. Laat de mouwen van je overhemd bijvoorbeeld wat langer zijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Franny (@frannfyne) op

 

2. Combineer die prints!

Denk nooit dat twee items niet bij elkaar passen omdat ze een andere print hebben! Wil je die twee items dragen? Doe dat dan gewoon. In 2019 is geen outfit 'te druk'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ellie (@slipintostyle) op

 

3. Maak van zwart-wit een feestje

Wie zei dat zwart-wit saai was? Speel met zwart wit items in je kast en creëer een sjieke maar speelse outfit. Voor extra punten: combineer je zwarte instappers met witte sokken. Door deze tip, die vroeger een echte no go was, te combineren krijgt je outfit die echte schoolgirl vibe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

 

4. Ga aan de slag met die ene kleur

Wanneer we een felle kleur verwerken in een outfit zijn we geneigd om de rest zo simpel mogelijk te houden, die felle kleur is immers genoeg. Wrong! Ga verder op die kleur en creëer een vrolijk kleurschema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

 

5. Die oversized jeans en dat statement topje gaan supergoed samen

The best of both worlds. Deze trend is al een tijdje populair en met de opkomende feestdagen hopen we dat ie nog even blijft. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl) op

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top