Fashion

Door deze tips blijven jouw witte sneakers voor altijd schoon

Door deze tips blijven jouw witte sneakers voor altijd schoon

Witte sneakers: deze bad boys zijn bijna overal mee te stylen. Heb jij een paar (of ga je ze nog aanschaffen)? Dat is een hele goede investering! Het enige nadeel van deze frisse stappers is dat ze snel vies worden. Gelukkig hebben wij van Trendalert een hoop tips, ook voor dit ongemak!

Jawel, witte sneakers komen zeker met een gebruiksaanwijzing. Ook al willen we onze geliefde stappers het liefst zo lang mogelijk nieuw houden, het gaat vroeg of laat mis. To be fair, elk paar (witte) sneakers wordt uiteindelijk vuil. Dat kunnen zelfs wij niet voorkomen. Waar wij jou wèl mee kunnen helpen zijn (huishoudelijke) middeltjes om je favoriete paar zo lang mogelijk squeaky clean te houden. 

Gebruik zachte shampoo op olievlekken

Wanneer je aan vlekken op je schoenen denkt, denk je waarschijnlijk niet gelijk aan olie but it happens! Gebruik een tandenborstel, zachte shampoo en warm water om de olievlek te verwijderen van je schoenen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door patricia manfield (@heir) op

Vermijd de wasmachine

Het lijkt zo makkelijk maar het is o zo fout: je witte schoenen in de wasmachine dumpen. Door je sneakers in de wasmachine te stoppen, maak je meer kapot dan dat je ze schoonmaakt. Probeer je sneakers daarom ook op de hand te wassen met zachte zeep en laat ze natuurlijk opdrogen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

Haast tijdens het opdrogen?

Heb jij geen tijd om te wachten tot je sneakers zijn gedroogd? Prop dan wat oud krantenpapier in elkaar en zet het vervolgens in je schoenen. Zo drogen je jouw stappers een stuk sneller op. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marwa Meme Biltagi (@mademoisellememe) op

Gebruik een tandenborstel voor moeilijk bereikbare plekken

Merk je dat bepaalde plekjes steeds vies blijven? Probeer ze dan wat grondiger schoon te maken met een tandenborstel. Met witte sneakers is pricisie de sleutel!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ellie (@slipintostyle) op

Breng witte nagelak aan op scheuren

Het lijkt zo simpel en dat is het ook! Zie jij een klein scheurtje of schrammetje op je witte stappers? Verberg het met witte nagelak and you're good to go!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Trine Kjær (@trinekjaer_) op

Witte sneakers om van te houden

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top