Lichaamsverzorging

5 x de allerfijnste vegan & natuurlijke deodoranten

5 x de allerfijnste vegan & natuurlijke deodoranten

Ondanks flinke inspanning, hoge temperaturen of na een lange dag onderweg blijven we graag zo lang mogelijk fris en zweetvrij. Dit laatste kun je natuurlijk niet altijd voorkomen, en daarom gebruiken we deodorants en antiperspirants. Toch blijkt dat er in veel deo's schadelijke stoffen zitten. De oplossing? Natuurlijke deodorants.

Veel deoranten bevatten schadelijke stoffen en chemicaliën, zoals aluminium. Dit is niet alleen onprettig voor je huid, maar kan op lange termijn zelfs je lymfefunctie beschadigen. Best eng dus!

Gelukkig bestaan er tegenwoordig alternatieven in de vorm van vegan en natuurlijke deodorants. Deze zijn niet alleen voor jezelf gezonder, maar ook voor het milieu. Deze deodoranten bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten, waaronder kruidenextract en essentiële oliën voor een fijne geur. 

Voor een fris gevoel en heerlijke geur zit je met een natuurlijke deodorant dus helemaal goed. Ben jij iemand die extreem zweet en ga je liever preventief te werk? In dit artikel lees je alles over het verschil tussen een deodorant en antiperspirant én onze tips voor de meest effectieve antiperspirants. 

Ontdek onderstaand de fijnste vegan en natuurlijke deodorants. 

Nuud The Carefree Deodorant bij Nuudcare.nl

Schmidt's Deodorant Stick Sensitive Coconut & Pineapple bij Degroenedrogist.nl

Love Beauty And Planet Vegan Deodorant Roller Argan Oil And Lavender

Salt Of The Earth Unscented Natural Deodorant Spray bij Kruidvat.nl

Lekkerineenpotje Lavendel deodorant bij Ah.nl

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top