Fashion

Kendall, Chiara en meer in de eerste ontwerpen van Giambattista Valli x H&M

Kendall, Chiara en meer in de eerste ontwerpen van Giambattista Valli x H&M

Gisteravond konden we het nieuws al met jullie delen: H&M is voor 2019 in zee gegaan met niemand minder dan Giambattista Valli. De van oorsprong Italiaanse designer staat bekend om zijn supervrouwelijke collecties maar voor deze samenwerking zal hij zich ook buigen over mannenkleding.

Vanaf 25 mei is een limited edition pre-drop van de collectie te verkrijgen en gisteravond droegen Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Chris Lee, Ross Lynch en H.E.R al items hiervan naar het amfAR gala in Cannes. Dit was dan ook tevens het moment dat de samenwerking tussen de Zweedse keten en Valli bekendgemaakt werd. De items van de pre-drop waren zeer geschikt voor het gala maar als jij ooit gedroomd hebt van een fantastische statement jurk voor welke gelegenheid dan ook, dan kun je bij deze limited edition collection je hart ophalen.

“Ik ben enthousiast over deze samenwerking: H&M geeft mij de kans om mijn visie op stijl en schoonheid naar een breder publiek te brengen. Het doel is om deze schoonheid te kunnen delen en zo deel uit te maken van ieders 'gelukkige momenten', om liefdesverhalen over de hele wereld te creëren”, aldus Giambattista Valli.

“We vinden het geweldig om samen te werken met Giambattista Valli. Hij is de onbetwiste meester van de haute couture en weet als geen ander onvergetelijke silhouetten te creëren. Zijn kenmerkende looks toegankelijk te kunnen maken voor onze klanten, is als een droom die uitkomt. We kunnen niet wachten om de reacties op deze prachtige collectie te zien”, zegt Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor H&M.

De pre-drop is dus vanaf 25 mei online verkrijgbaar op hm.com en in 12 geselecteerde H&M-winkels over de hele wereld. Vanaf 7 november is de gehele Giambattista Valli x H&M verkrijgbaar. 

Beeld: H&M
Deel dit artikel
Back to top