Interior

Dit zijn de 5 allerleukste interieurstijlen van dit moment

Dit zijn de 5 allerleukste interieurstijlen van dit moment

Een huis écht goed inrichten, doe je niet zo maar. Je moet erbij stilstaan wat jij en degene met wie je woont mooi vinden en het moet allemaal ook nog een beetje bij elkaar passen. Een truc om je daarbij te helpen, is te bedenken welke interieurstijlen jullie mooi vinden en daar één of twee favorieten uit te kiezen waarmee je aan het werk gaat.

Maar wat zijn nou de allerleukste interieurstijlen van het moment? Wij hebben er vijf uitgekozen waar zowel mannen als vrouwen zich in kunnen vinden. Kies jullie favoriet uit en ga vervolgens bedenken welke kleuren en texturen jullie fijn vinden om echt te gaan inrichten met behulp van meubels en accessoires. 

Welke van de interieurstijlen is jouw favoriet? Meer inspiratie nodig? Kijk dan eens bij de interieur trends voor 2019.

1. Natuurlijk

De eerste uit het rijtje interieurstijlen is eentje die heerlijk neutraal en rustig is. Natuurlijke materialen zoals riet, hout en linnen worden gecombineerd en er wordt gebruik gemaakt van neutrale kleuren zoals wit en zand. Ideaal voor mensen die van een kalme omgeving houden met een paar pronkstukken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Westwing (@westwingnl) op

2. Bohemian

Een kleedje uit Marrakech, een lamp gemaakt van riet en de meest uiteenlopende kleuren in combinatie met bijvoorbeeld wit: de bohemian huisstijl is waarschijnlijk eentje waar veel mensen zich in kunnen vinden. Eén van de andere interieurstijlen die hier goed bij past, is 'natuurlijk'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dames van Rusticus Styling (@mariekerusticusstyling) op

3. Scandinavisch 

Dit is misschien de meest minimalistische uit het rijtje interieurstijlen maar daardoor niet minder warm. Een Scandinavisch interieur wordt gekenmerkt door design en koel kleurgebebruik zonder gezelligheid uit het oog te verliezen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Scandinavian Homes (@scandinavianhomes) op

4. Hotel chic

Zou jij je elke dag wel in een boetiekhotel wanen maar niet per se van huis willen zijn? Dan zit je goed bij deze variant uit het rijtje interieurstijlen. Rijke kleuren in combinatie met fluweel, fringes en messing: de luxe van een mooi hotel maar dan in je eigen stulpje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel van Sas (@dehuismuts) op

5. Industrieel

Mannen weten wel raad met deze variant uit het rijtje interieurstijlen. Stoer, robuust, staal en ruw hout: zo maar even wat dingen waar de gemiddelde man en misschien ook jij als vrouw wel warm voor loopt. Wil je het op een subtiele wijze toevoegen aan jouw interieur? Ga dan bijvoorbeeld voor een stalen kast met glazen planken of deuren. 

Beeld: Westwing
Deel dit artikel
Back to top